Axcel overtager kontrollen med Netcompany

Kapitalfonden Axcel overtager og 60 procent af aktierne og dermed kontrollen over Netcompany. Målet er, at udsalget til den pengestærke fond skal katapultere Netcompany op blandt de største herhjemme.

Kapitalfonden Axcel overtager 60 procent af aktierne i konsulenthuset Netcompany, der dermed overlader kontrollen over selskabet til fonden, skriver Børsen.

Axcel betaler et trecifret millionbeløb for ejerandelen, der dermed gør de tre Netcompany-stiftere, Carsten Gomard, André Rogaczewski og Claus Jørgensen, særdeles velhavende.

- Vi har ønsket en stærk finansiel partner i ejerkredsen, der kan sikre, at vores vækst kan fortsætte og gerne accellere, siger Carsten Gomard til Børsen.

Beholder ledende poster

Han beholder posten som administrerende direktør i selskabet, ligesom de øvrige stiftere beholder deres ledende poster.

Carsten Gomard siger til Børsen, at der har været flere interesserede købere af Netcompany på banen.

Tanken om at sælge en del af selskabet til en ekstern investor er udsprunget af ønsket om at accelerere Netcompany fra at være et mellemstort foretagende med omkring 100 medarbejdere til at blive en af Danmarks største inden for sit område.

Axcel oplyser til Børsen, at selskabet forventer, at Netcompany kan fortsætte med pæne to-cifrede vækstrater i de kommende år. Fonden vil fokusere på indtjening fremfor på vækst, lyder det.

Netcompany satte i 2005 omsætningsrekord med 78 millioner kroner og fik et resultat før skat på 16 millioner kroner.

Selskabet har tidligere oplyst til Computerworld, at det forventer en omsætning på mellem 105 og 110 millioner kroner i indeværende år.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Danmarks Meteorologiske Institut

Medarbejder til agil porteføljestyring
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere