Artikel top billede

A Gain forvandler minus til millionoverskud

It-forhandleren A Gain har vendt begynder-vanskeligheder og underskud til et resultat før skat på 1,6 millioner. "Målet er stadig at vokse fra Topnordic på salg af software," siger den stolte A Gain-direktør, Frank Mortensen.

På et halvt år har den lille it-forhandler A Gain raget syv procent af markedet for Microsoft softwarelicenser til sig og har fået Microsofts højeste internationale certificering, Microsoft Gold Certified Partner.

"Der er fart på, og det er stadig planen, at vi skal overhale Topnordic og Ravenholm på salg af software, inden der er gået tre år," siger Frank Mortensen, administrerende direktør, A Gain.

Omfatter bare et halvt år

Regnskabet for A Gain omfatter kun andet halvår af 2006, fordi virksomheden nu lægger om til at følge kalenderåret.

A Gain er en af godt en håndfuld Microsoft-certificerede DLAR-forhandlere (Direct Large Account Reseller) herhjemme.

Aftalen giver A Gain ret til at sælge Microsoft-produkter direkte til de største danske virksomheder.

De tre væsentligste aftaler for licenssalg er Enterprise Agreement, Select og Campus, der omfatter salg til universiteterne.

Ingen af de tre aftaler kan tegnes med mindre virksomheden allerede har en DLAR-aftale.

"Vi henter omkring halvdelen af vores omsætning på DLAR-aftalen, en fjerdedel på salg af storage og servere - ofte løsninger med hardware, software og service og endelig den sidste fjerdedel på alt muligt andet software," fortæller Frank Mortensen.

Bankgæld elimineret

Han er rigtig godt tilfreds med regnskabet og den fremdrift, der er i selskabet.

"Bankgælden er elimineret, men vi har stadig kreditter, som vi kan gøre brug af, hvis der dukker et interessant opkøbsobjekt op, lyder det fra A Gain-direktøren.

Han forventer, at øge resultatet før skat i indeværende regnskabsår med 50 til 100 procent og er ikke i tvivl om, hvor væksten skal hentes.

"Vi har taget kunder fra de store, især Topnordic og Ravenholm, og det har vi tænkt os at bliver ved med," siger Frank Mortensen.

Han ejer 70 procent af virksomheden, mens en håndfuld medarbejdere ejer resten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere