Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Google: Ja, vi er på vej med en GooglePhone

Efter flere dages brancherygter, bekræfter Googles chef for Portugal og Spanien,I sabel Aguilera, at selskabet arbejder på en mobiltelefon. Google i USA vil dog ikke bekræfte rygterne.

Rygterne om, at søgemaskinegiganten Google skulle være på vej med en mobiltelefon, er nu blevet bekræftet af Isabel Aguilera, der er chef for Google i Portugal og spanien.

Det skete i et interview med den spanske nyhedstjeneste Noticias.com.

Her siger Isabel Aguilera, at selskabet blandt andet arbejder på at udvikle en mobiltelefon.

"Vores ingeniører har dedikeret en del af deres tid til at designe en mobiltelefon for at give bedre adgang til information," siger hun til nyhedstjenesten.

Et af 18 produkter

Ifølge Isabel Aguilera bruger Googles udviklere 10 procent af deres tid på projekter, som ikke nødvendigvis er relateret til Googles kerneforretning.

Mobiltelefonen er et af 18 produkter i Googles eksperimenterende laboratorium, siger hun til Noticias.com.

Der er dog tvivl om, hvorvidt den europæiske chef blot har talt over sig.

"Mobilområdet er vigtigt for Google, og vi forbliver fokuserede på at lave applikationer og udbygge partnerskaber med industriens førende for at udvikle innovative services for brugere over hele verden. Vi har imidlertid ikke mere at oplyse," lød det efterfølgende fra Google i USA.

Rygterne om en Google-telefon har dog svirret længe.

Magasinet PC World skrev i forrige uge om, at et billede af den kommende telefon florerede på nettet. Der er dog stor usikkerhed om, hvorvidt billedet blot af resultatet af en behandling i Photoshop.

En jobannonce fra Google har ligeledes bidraget til rygterne om søgegigantens satsning på mobil kommunikation.

I jobannoncen oplyser søgemaskinegiganten blandt andet, at selskabet eksperimenterer med trådløs kommunikation.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere