Google: Ja, vi er på vej med en GooglePhone

Efter flere dages brancherygter, bekræfter Googles chef for Portugal og Spanien,I sabel Aguilera, at selskabet arbejder på en mobiltelefon. Google i USA vil dog ikke bekræfte rygterne.

Rygterne om, at søgemaskinegiganten Google skulle være på vej med en mobiltelefon, er nu blevet bekræftet af Isabel Aguilera, der er chef for Google i Portugal og spanien.

Det skete i et interview med den spanske nyhedstjeneste Noticias.com.

Her siger Isabel Aguilera, at selskabet blandt andet arbejder på at udvikle en mobiltelefon.

"Vores ingeniører har dedikeret en del af deres tid til at designe en mobiltelefon for at give bedre adgang til information," siger hun til nyhedstjenesten.

Et af 18 produkter

Ifølge Isabel Aguilera bruger Googles udviklere 10 procent af deres tid på projekter, som ikke nødvendigvis er relateret til Googles kerneforretning.

Mobiltelefonen er et af 18 produkter i Googles eksperimenterende laboratorium, siger hun til Noticias.com.

Der er dog tvivl om, hvorvidt den europæiske chef blot har talt over sig.

"Mobilområdet er vigtigt for Google, og vi forbliver fokuserede på at lave applikationer og udbygge partnerskaber med industriens førende for at udvikle innovative services for brugere over hele verden. Vi har imidlertid ikke mere at oplyse," lød det efterfølgende fra Google i USA.

Rygterne om en Google-telefon har dog svirret længe.

Magasinet PC World skrev i forrige uge om, at et billede af den kommende telefon florerede på nettet. Der er dog stor usikkerhed om, hvorvidt billedet blot af resultatet af en behandling i Photoshop.

En jobannonce fra Google har ligeledes bidraget til rygterne om søgegigantens satsning på mobil kommunikation.

I jobannoncen oplyser søgemaskinegiganten blandt andet, at selskabet eksperimenterer med trådløs kommunikation.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere