Kåring: Den Blå Avis bedste e-købmand i 2007

Juryen bag e-handelsprisen 2007 har målt og vejet 27 nominerede kandidater. I stedet for at dyste om en stor forkromet e-handelspris, blev der langet priser ud i en lang række kategorier ved uddelingsfesten

Den Blå Avis' website, dba.dk, modtog e-handelsprisen i kategorien Købmandsprisen foran 350 feststemte i den gamle børsbygning ved Slotsholmen i København.

Dba.dk får prisen, fordi virksomheden har vist sig at være en stærk og levedygtig netbutik, hvilket blandet viser sig ved kraftig vækst i besøgstallet og - nok så væsentligt - også i omsætningen.

Zyb.com er den bedste nystartede virksomheden på nettet i 2006.

For at gøre sig fortjent til Nystarterprisen skal man ikke blot have præsenteret et nyt lovende koncept. Nettet skal samtidig have en afgørende betydning for virksomheden.

Hvorfor nøjes med Danmark, når man kan erobre hele verden ?

Faktisk peger mere og mere på, at man er nødt til at se ud over landets grænser, hvis succes på nettet skal sikres i større stil.

Martin Thorborgs Spamfighter har præsenteret en løsning med både gennemslagskraft og format på det udenlandske marked. Selskabet belønnes med Internationaliseringsprisen.

Brugerinddragelse rykker

Brugerinddragelse er blevet et must, og hvorfor ikke lade kunderne hjælpe med at drive forretningen? Jo, ideerne blomstrer, men Trendsales.dk havde ifølge juryen den bedste ide til, hvordan brugerne inddrages aktivt. Derfor vinder de e-handelsprisens Innovationspris.

Sidste år løb Unwire, TDC totalløsninger, IBM Food & Agro, Byggestart.dk og TV2 Sputnik med priserne.

E-handelsprisen er blevet uddelt siden 2000. De første vindere af prisen var Toycity, NEM Computer og Rejsefeber.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere