Artikel top billede

Jørgen Weber stopper efter blot halvandet år som administrerende direktør for V2tel.

Investorer skifter V2tel-direktøren ud

Ejerkredsen bag IP-telefoniudbyderen V2tel skifter direktør Jørgen Weber ud, fordi man har brug for en anden profil. Det oplyser hovedinvestoren Incuba.

Den tidligere direktør for TDC Mobil, Jørgen Weber, der i det seneste halvandet år har været administrerende direktør i V2tel, er stoppet i virksomheden.

Det oplyser V2tels hovedinvestor, det århusianske ventureselskab Incuba.

"Vi har haft en lang snak om, hvad det er, vi vil med selskabet, og hvad det er for behov, som vi har ledelsesmæssigt og udviklingsmæssigt. Vi er så stille og roligt blevet enige med Jørgen om, at det nok er en anden profil, vi har brug for fremadrettet," lyder forklaringen fra Torben Vilsgaard, der er direktør i Incuba.

Peter Jensby tiltræder istedet

De 30 ansatte hos V2tel fik for halvanden uge siden en ny chef, da Peter Jensby trådte til som administrerende direktør.

Han har en baggrund som chef i Sonofon og TDC Mobil og har i en længere periode været tilknyttet V2tel som konsulent.

"Vi vil gerne ekspandere selskabet væsentligt, og mens Jørgen har været god til at få alt det strategiske på plads, så er vi nu over i noget drift, hvor Peter Jensby har store erfaringer med at styre en operatørforretning," siger Torben Vilsgaard.

Store planer trods underskud

Ejerkredsen bag V2tel tæller blandt andet det århusianske ventureselskab Incuba med en ejerandel på 40 procent og it-investoren Michael Moesgaard Andersen med en ejerandel på 33 procent.

V2tel, der primært satser på erhvervskunder, oplyser selv, at virksomheden i dag har godt 10.000 danske brugere, og teleselskabet kalkulerer med at nå 50.000 brugere i 2008.

Ifølge IT- og Telestyrelsens seneste halvårsstatistik har V2tel en markedsandel på 4,4 procent.

Men selv om antallet af brugere stiger, har V2tel alligevel præsenteret underskud i årsregnskaberne. I det seneste regnskab lød det på 4,8 millioner kroner efter skat.

Alligevel valgte investorerne i december at skyde yderligere 20 millioner kroner i selskabet.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere