Jørgen Weber stopper efter blot halvandet år som administrerende direktør for V2tel.

Investorer skifter V2tel-direktøren ud

Ejerkredsen bag IP-telefoniudbyderen V2tel skifter direktør Jørgen Weber ud, fordi man har brug for en anden profil. Det oplyser hovedinvestoren Incuba.

Den tidligere direktør for TDC Mobil, Jørgen Weber, der i det seneste halvandet år har været administrerende direktør i V2tel, er stoppet i virksomheden.

Det oplyser V2tels hovedinvestor, det århusianske ventureselskab Incuba.

"Vi har haft en lang snak om, hvad det er, vi vil med selskabet, og hvad det er for behov, som vi har ledelsesmæssigt og udviklingsmæssigt. Vi er så stille og roligt blevet enige med Jørgen om, at det nok er en anden profil, vi har brug for fremadrettet," lyder forklaringen fra Torben Vilsgaard, der er direktør i Incuba.

Peter Jensby tiltræder istedet
De 30 ansatte hos V2tel fik for halvanden uge siden en ny chef, da Peter Jensby trådte til som administrerende direktør.

Han har en baggrund som chef i Sonofon og TDC Mobil og har i en længere periode været tilknyttet V2tel som konsulent.

"Vi vil gerne ekspandere selskabet væsentligt, og mens Jørgen har været god til at få alt det strategiske på plads, så er vi nu over i noget drift, hvor Peter Jensby har store erfaringer med at styre en operatørforretning," siger Torben Vilsgaard.

Store planer trods underskud
Ejerkredsen bag V2tel tæller blandt andet det århusianske ventureselskab Incuba med en ejerandel på 40 procent og it-investoren Michael Moesgaard Andersen med en ejerandel på 33 procent.

V2tel, der primært satser på erhvervskunder, oplyser selv, at virksomheden i dag har godt 10.000 danske brugere, og teleselskabet kalkulerer med at nå 50.000 brugere i 2008.

Ifølge IT- og Telestyrelsens seneste halvårsstatistik har V2tel en markedsandel på 4,4 procent.

Men selv om antallet af brugere stiger, har V2tel alligevel præsenteret underskud i årsregnskaberne. I det seneste regnskab lød det på 4,8 millioner kroner efter skat.

Alligevel valgte investorerne i december at skyde yderligere 20 millioner kroner i selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.