Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Google kalder livslange telefonnumre tilbage

Google har svært ved at holde et løfte til sine brugere om at give dem et enkelt telefonnummer, som man beholder hele livet i gennem.

Computerworld News Service: IP-telefontjenesten GrandCentral, som for nylig er blevet opkøbt af Google, har måttet ændre 400 telefonnumre, selv om formålet med de særlige numre er, at man kan have dem et helt liv i gennem.

Det særlige telefonnummer gør brugeren i stand til at binde alle sine øvrige numre til dette faste nummer fra Google.

Svigt fra leverandør

Telefonnumrene blev angiveligt ændret, da et lokalt teleselskab afbrød sit samarbejde med Google og således gjorde det umuligt for brugerne at bruge IP-tjenesten i et bestemt område.

Virksomheden vil ikke afsløre navnet på samarbejdspartneren eller det berørte område

"Vi arbejdede i døgndrift for at overføre størstedelen af numrene til en anden leverandør. Men det lykkedes ikke med omkring 400 telefonnumre," skriver en talskvinde fra Google i en email.

Virksomheden har taget kontakt til de berørte kunder og etableret alternative numre i det pågældende område. Fra og med 30. august vil kun de nye telefonnumre være aktive.

Omtryk visitkort?

"Vi undskylder for enhver ulejlighed og bekymring, som dette har forårsaget, og vi forsikrer alle vore brugere om, at vi fortsat er overbeviste om, at vi kan tilbyde et enkelt nummer for hele livet, som de kan stole på," skriver talskvinden.

I forskellige interviews via e-mail har GrandCentral-brugere givet udtryk for deres utilfredshed:

"Risikoen for, at noget sådan kunne ske, har været min største bekymring i forbindelse med at få et telefonnummer fra GrandCentral. Og nu har jeg endda integreret nummeret i min e-mail-signaturer, men jeg er stadig nervøs for, om jeg skal have trykt nye visitkort," siger Ben Spinks, dyrlæge i den amerikanske delstat Ohio.

Med tjenesten, der er gratis, kan brugere undgå besværet med at meddele venner og bekendte, når de har fået nyt telefonnummer.

Oversat af Pola Rojan




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere