Kort nyt: Netkoncept-direktør, HD-DVD, valg i USA, venture-millioner.

Ny direktør i Netkoncept Hosting. Toshiba sænker priserne på HD-DVD-afspillere. Tv slår internettet i amerikansk præsidentvalg. NorthCap Investerer i Zmags.

Ny direktør i Netkoncept Hosting

Netkoncept Hosting har udnævnt Linda Højbjerg, der har en fortid hos blandt andet IBM og Microsoft, som direktør. "Da jeg begyndte hos Netkoncept som Program Manager i sommer var det ikke med en direktørtitel i tankerne. Men med titel af direktør, har jeg nu både midler og beføjelser til at give mit optimale bidrag til udviklingen af denne nye og meget innovative virksomhed, siger Linda Højbjerg, ny direktør i Netkoncept Hosting. Linda Højbjerg er 43 år, og er bosiddende nord for København.

Toshiba sænker priserne på HD-DVD-afspillere

Toshiba sænker nu priserne efter de seneste dages turbulens om HD-DVD-standarden. Det skriver Daily Tech. På det seneste har blandt andre filmselskabet Warner Bros. besluttet at støtte den konkurrerende Blu-Ray-standard i en krig, der minder om 80'ernes kamp mellem VHS og Betamax. På Amazon kan man nu købe de seneste HD-DVD-afspillere for et godt stykke under tusind kroner. Toshiba har siden Daily Tech-artiklen skrevet en pressemeddelse, hvor de erkender prisfaldet.

Tv slår internettet i amerikansk præsidentvalg

Internettet stormer frem som informationskilde i det amerikanske præsidentvalg. Det skriver CNET på baggrund af en undersøgelse fra The Pew Research Center. Men mediet er stadig ikke blevet dominerende. Især tv, men også aviser er stadig vigtigere medier for de mulige præsidentkandidater. Cirka hver fjerde amerikaner mener, at internettet er et medie, hvor de jævnligt lærer noget om valgkampen fra.

NorthCap Investerer i Zmags

NorthCap Partners investerer 12 millioner kroner i selskabet Zmags, som er specialiseret i online-publicering. Zmags’ SaaS-løsning (Software as a Service) gør det muligt at publicere kataloger, magasiner og andre publikationer på nettet. Statiske publikationer bliver forvandlet til dynamiske digitale publikationer, hvor lyd og video kan tilføjes, ligesom integration til e-handelssystemer er muligt. Zmags kunder kan følge og analysere læsernes adfærdsmønstre. Zmags blev stiftet i 2005 og har i dag 700 kunder, som omfatter Microsoft, Ikea, General Motors, 3M, Magasin og Danske Bank. Selskabet har 34 ansatte, hovedkvarter i København og datterselskaber i London og i Ottawa, Canada.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere