Artikel top billede

YouTube bliver mere socialt

YouTube har skabt en pilot-side, som de har udsendt til en tilfældig skare brugere. De vil være i stand til at modtage personlige anbefalinger af videoer med mere.

Computerworld News Service: YouTube siger, at deres plan er, at alle brugere skal tilbydes de nye features. Det ny program giver brugerne en ny algoritme, der skaber en liste over videoanbefalinger baseret på tidligere valg, kombineret med tidligere og nuværende favoritter.

Pilot-siden inkluderer også en 'Friend Activity'-tilføjelse, der fortæller brugeren hvilke videoer hendes venner har på deres favoritliste. Desuden er der et dashboard, der viser aktiviteten i brugerens inbox og data om det totale antal video-uploads, antal visninger med videre.

"Formålet er at gøre brugerne interesserede i at have et personligt, skræddersyet YouTube," skriver YouTube på deres blog.

"Ultimativt vil vi bringe dig et skridt nærmere de videoer, du holder mest af, hver gang du kommer på sitet."

Samlet overblik

En blogger, Kirsten Nicole, skriver, at det vil bringe YouTube nærmere "det, vi betragter som et typisk struktureret socialt netværk".

Pilot-siden giver brugeren en bedre og mere centraliseret måde at bruge YouTube på, tilføjer hun. Blandt andet ved at placere anbefalinger, opdateringer fra andre abonnenter og vennernes aktiviteter på en og samme side.

"Redaktøren valg (editors pick, red.) virkede fint på den normale YouTube, så jeg er sikker på, at den mere personificerede udgave også vil gøre sig godt. Og da de fleste af jer allerede abonnerer på oplysninger om andre brugeres opdateringer, så vil denne opdatering ikke være langt fra det, du allerede har på YouTube," skriver Kirsten Nicole.

Oversat af Bo Madsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere