Artikel top billede

Google Maps nu med YouTube-videoer

Lokale virksomheder kan nu lægge deres egne tv-reklamer på Google Maps.

Computerworld News Service: Google offentliggjorde tidligere i denne uge, at lokale virksomhedsejere nu kan føje YouTube-videoer til deres opslag i Google Maps.

Google udtalte, at tilføjelsen af denne egenskab til Google Maps er en naturlig udvidelse, efter virksomheden sidste år tillod YouTube-videoer at køre i Google Earth. Brugere kan åbne videoer på Google Maps fra fanebladet 'Fotos og videoer' i informationsboblen, der fremkommer, når en bruger klikker på et søgeresultat på kortet.

"Selv om jeg elsker at se videoer på YouTube, er det en endnu bedre oplevelse for mig, når jeg kan se deres geografiske sammenhæng," bemærker Julia Li, manager af strategiske partnere hos Google.

"Udover at bruge Google Maps til at finde detaljer for lokale virksomheder, læse omtaler og tjekke fotos ud, kan jeg nu også få et smugkig med indlejrede videoer."

Lækre kager i San Francisco

Virksomhedsejere kan tilføje videoer til deres virksomhedsopslag ved at uploade videoer til YouTube og sikre sig at 'embed'-knappen er valgt. De kan derefter associere videoen til deres virksomhed gennem Google Local Business Center.

For eksempel er der et bageri i San Francisco, hvis oplysningsside på Google Maps inkluderer et videointerview med dets ejer og viser adskillige af de kager, forretningen sælger.

Erick Schonfeld, en TechCrunch-blogger, bemærker, at styrken bag YouTube kombineret med Google Maps burde gøre Googles lokalopslag langt mere appellerende.

"Nu kan enhver lokal virksomhed grundlæggende lægge deres egen tv-reklame på Google Maps. Men de mest effektive videoer, vil være dem, der slet ikke virker som om, de er reklamer, men i stedet viser de rigtige mennesker bag virksomheden i opslaget," siger Erick Schonfeld.

Han tilføjer dog, at det er ærgerligt, at Google valgte kun at gøre egenskaben tilgængelig for virksomheder.

"Når det gælder forbrugere, kan de se de geografisk forankrede videoer, men ikke skabe deres egne," bemærker han.

Oversat af Thomas Bøndergaard




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere