Artikel top billede

Nu vil Difo også fjerne navneserver-gebyr

DK Hostmaster og Difo kæmper som lovet til sidste blodsdråbe for dk-domænerne. Nu har de besluttet at følge dotDK's eksempel og fjerne gebyret på 500 kroner registrering af navneservere.

Difo og DK Hostmaster har endnu ikke opgivet kampen om .dk-domænerne.

Foreningen følger nu i kølvandet på konkurrenten dotDK og fjerner gebyret på 500 kroner for registreringen af navneservere.

Difos bestyrelse har besluttet at fjerne gebyret fra alle kontrakter, der er indgået fra og med 1. juli 2008.

”I forbindelse med den igangværende konkurrence om hvem, der skal varetage administrationen af .dk-domænet, har der været rejst voldsom kritik af, at vi opkræver de 500 kroner. Hvis det er holdningen blandt vore brugere, fjerner vi da gebyret," siger Mads Bryde Andersen formand fra Difo i en pressemeddelelse.

DotDK, der tidligere på måneden vandt udbuddet om administrationen af de danske domæner, er gået ind i udbudsrunden med et løfte om at fjerne gebyret på registreringen af navneservere på 500 kroner.

Selv om dotDK formelt har vundet udbuddet, kan de kun overtage administration af domænerne, hvis de inden for de næste 60 dage kan samle opbakning fra det danske internetsamfund.

Det har fået Difo til at proklamere, at de vil kæmpe til sidste blodsdråbe.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere