Artikel top billede

Quiz og vind dejlige efterårs-præmier

Nogle har fokus på klima, internet, domæner og programmeringssprog, andre kæmper med nedbrud og fyringer. Test din aktuelle it-viden med efterårsferie-quizzen og vind flotte præmier.

Efterårsferie - Kartoffelferie - Skiftedagsferie - kært barn har mange navne. Mens ferien i oktober oprindelig betød slid og slæb med kartoffelopgravning eller tjenestefolkenes flytning til ny arbejdsgiver, er ugen nu forbundet med fritid og fornøjelse.

Uanset om du holder ferie eller skal på arbejde i næste uge, kan du bruge en ledig stund på at hygge dig med Computerworlds efterårs-quiz. Ikke blot får du opfrisket din viden om, hvad der sker på de danske og internationale it-fronter, du får samtidig muligheden for at vinde en af vore gode præmier.

Vi trækker lod blandt de indsendte besvarelser, der har opnået flest point. Og fortvivl ikke, hvis du ikke lige har svar parat. Du kan finde løsningerne ved at søge i vores store artikeldatabase her på sitet.

1. præmien er en Sony Ericsson mobiltelefon K850i med blandt andet et 5 megapixel stillbilledekamera, 16 x digital zoom, autofokus, video, radio og musikafspiller.

2. og 3. præmien er en stereo Bluetooth-højttaler 'Soundblade' fra lydeksperten Altec Lansing. Den er trådløs, transportabel og specielt egnet til at afspille lyd i høj kvalitet fra musikmobiler, MP3-afspillere og bærbare.

Desuden trækker vi lod om 10 styk 2GB alt-i-et USB-stick, Data Traveler Micro Reader fra Kingston. Bagenden af USB'en kan åbnes, så man kan indsætte et microSD, microSDHC- eller Memory Stick-Micro-kort fra mobiltelefonen for at få adgang til blandt andet billeder, videoklip og musik.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare på de i alt 15 spørgsmål og oplyse dit fulde navn, adresse, email-adresse og gerne telefonnummer. Du kan kun deltage én gang og kun vinde én præmie. Vinderne får direkte besked.

De rigtige svar kan du finde fredag 24. oktober klokken 12, når du går ind på quizzen igen. Samme dag offentliggør vi navnene på de heldige vindere.

KLIK HER FOR AT DELTAGE I QUIZZEN.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere