Artikel top billede

Her er de bedste små it-arbejdspladser

IT-Branchens Bedste Arbejdspladser 2008: Se de nominerede i kategorien Small.

Tilbage til artiklen Det skal være nemt at gøre det rigtige

27 virksomheder deltog i konkurrencen om at blive IT-Branchens Bedste Arbejdspladser 2008.

Fem af it-virksomhederne i konkurrencen har færre end 50 medarbejdere og bliver derfor kåret i den særlige kategori kaldet 'small'.

Vinderen er Lenio. Her fortæller vi også om nummer to og tre i kategorien.

Lenio

Lenio er et team-baseret it-projekthus med fokus på kundespecifikke it-løsninger.
Sådan siger nogle af medarbejderne i undersøgelsen om Lenio:

"Jeg oplever, at vores ledelse er både inspirerende, engageret og nærværende."

"Det er nogle rigtig rare og kompetente mennesker, der arbejder her, og som har nogle værdier, der stemmer meget overens med mine værdier."

"Vi går meget op i videndeling på tværs af projekterne"

Abakion

Abakion beskæftiger sig med rådgivning og implementering af it-værktøjer til procesoptimering, ressourcestyring og resultatmåling i danske virksomheder.

Abakion er en værdistyret virksomhed med meget stor grad af medarbejderindflydelse og personlig frihed for den enkelte i hverdagen.

Abakion lægger stor vægt på videreuddannelse, og medarbejderne er selv med til at bestemme, hvilken retning de ønsker at udvikle sig i, ligesom det prioriteres, at der reelt også afsættes den fornødne tid til det.

Abakion anser medarbejderne som den vigtigste ressource og har et oprigtigt ønske om at passe godt på dem.

Af samme årsag tilstræber ledelsen, at medarbejderne kun arbejder 37 timer om ugen, og at alle holder syv ugers ferie om året. Abakion ønsker ansatte, der brænder for deres job, men også at de er opmærksomme på, at der er andet i livet end arbejde.

Fleksibilitet

Abakion arbejder med fuld fleksibilitet, og den enkelte konsulent er ansvarlig for sin egen kalender med behørig hensyntagen til kunder og kollegers behov.

I Abakion giver det ikke anerkendelse at arbejde hårdest og længst tid, men at arbejde mest intelligent og med hensyntagen til kunders, virksomhedens og egne behov.

Pc-ware Danmark

Pc-wares kerneforretning er licensering af standardsoftware og konsulentydelser i forbindelse med licensaftaler og SAM (software asset management/licensstyring).

Pc-ware arbejder uafbrudt med at skabe gode rammer
for medarbejderne. Blandt andet ved at mo-
tivere og kommunikere ved løbende samtaler
med den enkelte medarbejder.

Firmaet opfordrer til samarbejde på tværs af afdelingerne, som arbejdspladsen skaber rammerne for ved at sidde i kontorlandskaber.

Der bliver også flyttet rundt på afdelinger eller enkelte medarbejdere, hvis det er mest hensigtsmæssigt i forhold til samarbejdet.

Pc-ware har gennem årene udviklet flere ansatte til ledere med personaleledelse og sætter en ære i at udvikle medarbejdere efter en langsigtet plan.

Firmaet opfordrer til, at medarbejderne passer på sig selv.

Medarbejderne har mulighed for at vælge at leve sundt i form af sund kost, massage og få lagt en kostplan i samarbejde med en diætist, som månedligt kommer på kontoret.

Kilde: Great Place to Work Institute Danmark

Tilbage til artiklen Det skal være nemt at gøre det rigtige




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere