Her er de bedste små it-arbejdspladser

IT-Branchens Bedste Arbejdspladser 2008: Se de nominerede i kategorien Small.

Tilbage til artiklen Det skal være nemt at gøre det rigtige


27 virksomheder deltog i konkurrencen om at blive IT-Branchens Bedste Arbejdspladser 2008.

Fem af it-virksomhederne i konkurrencen har færre end 50 medarbejdere og bliver derfor kåret i den særlige kategori kaldet 'small'.

Vinderen er Lenio. Her fortæller vi også om nummer to og tre i kategorien.

Lenio
Lenio er et team-baseret it-projekthus med fokus på kundespecifikke it-løsninger.
Sådan siger nogle af medarbejderne i undersøgelsen om Lenio:

"Jeg oplever, at vores ledelse er både inspirerende, engageret og nærværende."

"Det er nogle rigtig rare og kompetente mennesker, der arbejder her, og som har nogle værdier, der stemmer meget overens med mine værdier."

"Vi går meget op i videndeling på tværs af projekterne"

Abakion
Abakion beskæftiger sig med rådgivning og implementering af it-værktøjer til procesoptimering, ressourcestyring og resultatmåling i danske virksomheder.

Abakion er en værdistyret virksomhed med meget stor grad af medarbejderindflydelse og personlig frihed for den enkelte i hverdagen.

Abakion lægger stor vægt på videreuddannelse, og medarbejderne er selv med til at bestemme, hvilken retning de ønsker at udvikle sig i, ligesom det prioriteres, at der reelt også afsættes den fornødne tid til det.

Abakion anser medarbejderne som den vigtigste ressource og har et oprigtigt ønske om at passe godt på dem.

Af samme årsag tilstræber ledelsen, at medarbejderne kun arbejder 37 timer om ugen, og at alle holder syv ugers ferie om året. Abakion ønsker ansatte, der brænder for deres job, men også at de er opmærksomme på, at der er andet i livet end arbejde.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.