Ny Windows-server før Longhorn

Microsoft vil opdatere Windows Server 2003 med bedre styringsværktøjer og helt nye funktioner.

Indhold

Microsoft bekræftede fredag, at firmaet planlægger at udgive en opdateret udgave af firmaets styresystem til servere, Windows Server 2003, inden Microsoft udsender server-versionen af firmaets kommende styresystem, som går under kodenavnet Longhorn.

Den nye version vil byde på bedre integration med tillægsprodukter som Windows SharePoint Services, Windows Rights Management Services og Group Policy Management Console.

Disse komponenter er tidligere udgivet som Windows Server 2003 Feature Packs. Men den kommende udgave af Windows Server 2003 vil byde på integreret styring og installation af produkterne.

Men Microsoft understreger, at den kommende opdatering også vil indeholde helt nye funktioner. Hvilke funktioner, der er tale om, vil firmaet ikke afsløre.

Microsoft har endnu ikke afgjort, om produktet skal koste penge for de kunder, som ikke har software-abonnement på Windows Server 2003.

En analytiker fra IDC siger, at opdateringen vil kunne forventes om 12 til 18 måneder. Den næste egentlige Windows-udgave, Longhorn, kan først forventes til 2006 eller 2007, siger analytikeren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?