Artikel top billede

Direktøren forlader kriseramte MidtVest Bredbånd

Den administrerende direktør i MidtVest Bredbånd, Jan Jensen, forlader sin stilling efter uenighed med bestyrelsen. "Vi talte forbi hinanden," lyder formandens forklaring.

Den kriseramte jyske bredbåndsvirksomhed MidtVest Bredbånd er uden topledelse. Med omgående virkning har administrerende direktør Jan Jensen fratrådt sin stilling i virksomheden, som har været i betalingsstandsning siden begyndelsen af januar.

MidtVest Bredbånd gik i betalingsstandsning for to måneder siden, og der er endnu ikke fundet en løsning på, hvordan firmaet kommer ud af krisen. Dermed kunne tidspunktet for direktørens afgang næsten ikke være værre.

Bestyrelsesformand Flemming Poulsen fra MidtVest Bredbånd forklarer, at Jan Jensen og bestyrelsen ikke kunne blive enige om vilkårene for den administrerende direktør under betalingsstandsningen.

"En direktør er ikke stillet på samme måde under en betalingsstandsning, og det lykkedes ikke at få den aftale på plads," siger Flemming Poulsen.

Bestyrelsesformand Flemming Poulsen, som selv er direktør i det ene af de seks el-selskaber, der ejer MidtVest Bredbånd, NOE, erkender over for Computerworld, at bestyrelsen har sin del af ansvaret for, at det ikke lykkedes.

"Jan Jensen har optrådt utroligt professionelt, vi har fået en god service fra ham," siger Flemming Poulsen.

Men det er da ikke utroligt professionelt at forlade sin post som administrerende direktør i en virksomhed midt i en betalingsstandsning?

"Nej, men det er heller ikke professionelt, at bestyrelsen ikke kan forstå at lave en aftale, så det her kunne lykkes. Der har vi desværre stille og roligt fået talt os forbi hinanden," siger Flemming Poulsen.

Bestyrelsesformanden forklarer, at der lige nu arbejdes på højtryk med at finde en ny leder, gerne en der kender virksomheden.

"Det er klart, at vi gerne havde præsenteret en løsning med det samme, men det lykkedes ikke. Det arbejder vi på højtryk på," siger Flemming Poulsen.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere