Artikel top billede

"Det er et godt signal at sende til konsulenter, at her går det godt, fordi lige nu kigger man lidt mere på, hvordan forretningen ruller," siger administrerende direktør Brian Atli Andersen om medlemskabet i Microsofts President's Club 2009.

Datapro kommer i eksklusivt Microsoft-selskab

276 Microsoft-partnere verden over har fået medlemskab af President's Club 2009 for Microsoft Dynamics. Én af dem er danske Datapro, som håber at kunne få lidt mere indflydelse.

"Vi har gennem de sidste seks år fokuseret på at være et fuldstændigt Microsoft-hus, så for os er det et klap på skuldrene i forhold til den her fokusering på Microsoft."

Sådan siger Brian Atli Andersen, der er administrerende direktør hos Datapro, efter at virksomheden er blevet medlem af Microsoft President's Club 2009 for Microsoft Dynamics.

Tilbage i 2003 gjorde Brian Atli Andersen det klart, at Datapro skulle fokusere entydigt på Microsofts forretningssoftware og skære andre områder fra. Det blev besluttet, da Brian Atli Andersen tiltrådte som direktør samme år.

Den strategi belønner nu virksomheden med medlemskabet i Microsoft-klubben, mener direktøren.

"Det betyder, at vi får langt mere stemme hos Microsoft og kan påvirke dem i nogle retninger. Selvom Microsoft er en stor butik, så har vi også mulighed for at påvirke dem lokalt - i særdeleshed når vi taler ERP og Navision," forklarer han.

Godt signal til konsulenter

Samtidig understreger Brian Atli Andersen dog, at det trods alt er begrænset, hvor meget det er muligt at påvirke den amerikanske softwaregigant. Udover en øget stemme hos Microsoft håber han også, at det giver et godt indtryk af virksomheden.

"Jeg håber, at det giver noget i forhold til andre konsulenter, hvor de i disse tider kan se en virksomhed, hvor det går godt, for vi har opfyldt et vækstmål. Det er et godt signal at sende til konsulenter, at her går det godt, fordi lige nu kigger man lidt mere på, hvordan forretningen ruller. 'Får jeg min løn i næste måned'," siger han.

Der er 11 danske virksomheder blandt de i alt 276 partnere i Microsoft President's Club 2009 for Microsoft Dynamics. Hele listen kan ses her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere