Tirsdagens aviser om it

Aktiehandel klares hjemme i sofaen. Gigantisk it-projekt i sundhedssektoren opgivet. IT-skandaler baner vej for nødvendig udvikling. PFA trækker it-kompetencer hjem.

Aktiehandel klares hjemme i sofaen

Mere end nogensinde har danskerne taget online aktiehandel til sig, og det har sendt online-børsmæglernes markedsandele på himmelflugt. I juli nåede de største online-børsmægleres markedsandel i antal af handler 14 procent, hvilket sammenlignet med sidste år er en stigning på 45 procent. (Berlingske Tidende)

Gigantisk it-projekt i sundhedssektoren opgivet

Det danske sundhedsvæsen har efter 20 år og milliardudgifter droppet tanken om en helt ny elektronisk patientjournal. Ny strategi betyder i stedet samkøring og modernisering af årtiers it-investeringer. (Dagbladet Børsen)

IT-skandaler baner vej for nødvendig udvikling

Selv om it-chefernes organisation Dansk IT mener, at antallet af offentlige it-skandaler kan nedbringes, vil mod og vilje til at gå nye veje medføre fejlskud. "Helt undgå fejlslagne projekter vil ikke kunne lade sig gøre…," siger Ejvind Jørgensen, formand for den arbejdsgruppe hos Dansk IT, der er nået frem til fem anbefalinger i forhold til statslige it-projekter. (Dagbladet Børsen)

PFA trækker it-kompetencer hjem

Efter i en årrække at have trukket på et stort antal eksterne it-konsulenter har pensionsselskabet PFA's ledelse besluttet at trække en stor del af de vigtige kompetencer på it-området hjem i eget hus. PFA's it-afdeling udvides med 30-35 mand fot til gengæld at skrue ned for brugen af eksterne konsulentvirksomheder. (Dagbladet Børsen)

Dagens aviser:
Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere