Artikel top billede

CA's administrerende direktør John A. Swainson forlader virksomheden senest den 31. december 2009.

CA's topchef trækker sig fra posten

Computer Associates' topchef trækker sig fra posten. Jagten på en afløser er i gang.

55-årige John A. Swainson, øverste chef for en af verdens største it-virksomheder, Computer Associates, CA, har meddelt, at han trækker sig fra sin stilling som administrerende direktør ved udgangen af 2009.

Fratrædelsen kan komme på tale tidligere, hvis der findes en afløser inden nytår, oplyser CA onsdag i en pressemeddelelse.

Virksomhedens ledelse er gået i gang med at finde en erstatning for John A. Swainson, som har stået i spidsen for CA siden februar 2005.

"Da jeg kom til CA for fem år siden, var det mit mål at sørge for, at CA er en pålidelig og værdsat strategisk partner, ikke bare i forhold til vores kunder, aktionærer og medarbejdere, men også i forhold til det samfund, vi lever og arbejder i verden over," udtaler John A. Swainson.

Målene er nået

Han er stolt af, at CA i det store hele har opnået de mål, han satte sig, og at virksomheden i 14 kvartaler har leveret solide økonomiske resultater, og positioneret sig selv til næste fase, der bliver drevet frem af virtualisering og cloud computing, lyder det fra Swainson.

Indtil der er fundet en anden til at lede CA, vil CA-bestyrelsesmedlemmerne Gary J. Fernandes og William E. McCracken, som hidtil har fungeret som såkaldt non-executive formænd for bestyrelsen, lede virksomheden.

"Både CA's Board of Directors og John er enige om, at tiden til en overgang ikke kunne være bedre. CA kan i store træk takke John for, at virksomheden i dag har et erfarent ledelsesteam, et godt momentum i sine forretninger og lovende muligheder for vækst. Vi takker John for alt, han har gjort for CA," udtaler William E. McCracken i en pressemeddelelse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere