Artikel top billede

"Vi håber, at vi kan gennemføre et til to opkøb inden for de næste 12 måneder," udtaler John Skovbro Thomas, koncerndirektør, EET Nordic.

Dansk distributør på opkøbsjagt - penge skal bruges

It-distributøren EET Nordic har gennemført fem opkøb de seneste 18 måneder og planlægger yderligere et par stykker i løbet af det kommende år.

Den danske it-distributør EET Nordic tjener penge og har ifølge en pressemeddelelse haft positiv indtjening på driften de seneste syv år.

Pengene bliver ikke mindst brugt på opkøb, som koncernen gennem de seneste 18 måneder har gennemført fem af.

Senest de danske distributører Novendo og SafeVision. Derudover håber EET at gennemføre et til to yderligere opkøb inden for de næste 12 måneder.

Pressemeddelelsen fra EET er støvsuget for fakta om omsætning, resultat før skat og overskudsgrad. Regnskabet er endnu ikke indleveret til det Centrale Virksomhedsregister, CVR, så en nærmere granskning må vente.

Selskabets bestyrelsesformand Erik Balleby Jensen, der også er administrerende direktør i kapitalfonden Capidea, er ifølge pressemeddelelsen tilfreds med regnskabet.

"EET Nordic koncernen har nu i syv år i træk forbedret driftsindtjeningen. Vi er nået meget langt i en lang række lande, men det er min vurdering, at EET Nordic koncernen i de kommende år vil fortsætte den nuværende udvikling og vinde markedsandele," udtaler formanden blandt andet.

Vi vokser

Selskabet oplever på trods af en generel tilbagegang i markedet for reservedele og opgraderingsprodukter vækst, hvilket direktøren forklarer således:

"Vores fremgang skyldes, at vi vinder markedsandele i de fleste markeder, og at vi etablerer nye forretningsområder. Vi har igennem finanskrisen øget antallet af medarbejdere med 12 procent, så det er ikke alene et spørgsmål om investeringer i it-infrastruktur og opkøb af virksomheder, men også at finde endnu flere dygtige medarbejdere."

EET har "meget store forventninger til blandt andet markederne i England, Tyskland og Frankrig."

"I øjeblikket har vi mere end 30.000 forskellige kunder i Europa, og vi forventer, at dette tal stiger til minimum 40.000 i løbet af de næste to år," udtaler John Skovbro Thomas, koncerndirektør, EET Nordic, i pressemeddelelsen.

EET Nordic koncernen repræsenterer en lang række af de førende producenter herunder HP, Compaq, Lexmark, IBM, Acer, Axis og Hitachi.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere