Artikel top billede

HP klar med næste generations infrastruktur

HP samler virtualiserede servere, storage, netværk, strøm og nedkøling i ny infrastruktur-løsning.

Computerworld News Service: HP har annonceret en konvergeret infrastruktur-løsning, der består af virtualiserede servere, storage, netværk, strøm og nedkøling.

Komponenterne vil omsluttes af end-to-end styringssoftware, der angiveligt gør det muligt for virksomheder at skalere op eller ned i forhold til behov, fortæller leverandøren. HP har i dag omkring seks kunder, der bruger infrastrukturen.

Durgadutt Nedungadi, som er chef for afdelingen Enterprise Server and Storage hos HP, siger:

"Gennem HP's undersøgelser har vi fundet ud af, at omkring 70 procent af den strøm, der bliver brugt i et datacenter, går til afkøling og ikke til at køre selve centret. Ved hjælp af HP's 'Dynamic Infrastructure' har vi gjort det muligt at sørge for, at strømmen i stedet går til kørslen af datacentret."

Med en henvisning til HP's forskning fortæller han, at virtuelle servere vil overtage størstedelen af USA's fysiske servere i løbet af det næste år.

Leverandøren påstår, at den konvergerede infrastruktur vil indeholde funktioner som for eksempel virtualisering og resiliens, ligesom den kan tilbyde optimeret brug sammen med modulær teknologi.

HP ikke de eneste

Cisco og EMC har lanceret en lignende løsning under navnet 'Unified Computing', men Durgadutt Nedungadi mener, at HP's løsning er anderledes ved det, at den antager et mere holistisk syn på kundernes behov, fra forretning til applikation til infrastruktur.

HP stræber mod at gå direkte efter markedet og gennem sine partnere, mens man indledningsvis vil koncentrere sig om virksomhedssegmentet. Der er desuden indledt forskellige træningsprogrammer. HP vil sælge løsninger blandt andet via workshops, 'proof of concept' og planlagte tjenester.

Da han blev spurgt til prisen på projektet, svarede Durgadutt Nedungadi, at "prisen er på nuværende tidspunkt ret høj, eftersom der endnu ikke findes ordentligt styringssoftware, og det vil være helt essentielt at få investeret i det. Der er egentlig ikke mange omkostninger ved at skifte fra en silo til et konvergeret miljø, men det kræver selvfølgelig noget arbejde."

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere