Artikel top billede

Her får du hjælp til at udnytte dine venner

Sociale netværkstjenester kan være nyttige til at holde styr på kunder og forretningsforbindelser. Men hvis du mangler et værktøj til at holde styr på de mange netværk, så find det her.

Computerworld News Service: Når man er tilmeldt adskillige sociale netværk som Facebook, LinkedIn og Twitter - og hvem er ikke det? - så kan det være svært at holde trit med dem alle sammen.

Tweet det her. Opdater den status. Del det her link.

Mængden af informationer, kan være overvældende. Og der er ikke meget, der tyder på, at de sociale netværk ånder ud lige foreløbig. Faktisk viser en ny undersøgelse, at Facebook har overhalet Google, som det mest besøgte website. Det kan du læse mere om her.

Du slipper altså ikke, og hvis dit nytårsforsæt i år er at blive mere velorganiseret, så kan du overveje at benytte et eller flere af nedenstående syv værktøjer til at spare tid ved at strømligne udvekslingerne med dine sociale netværk.

Her er mine personlige favoritter:

Browser-pluginet Shareaholic gør det let at dele indhold på tværs af platforme. Og Atomkeep synes at være mest effektiv til simpel synkronisering mellem og opdatering af forskellige sociale tjenester.

På de næste sider, kan se hele listen over de syv uundværlige værktøjer, der kan bringe orden i dit sociale liv på nettet.

8 Hands og Atomkeep

8 Hands

Denne desktop-applikation organiserer dine sociale netværks-profiler (såsom Facebook, WordPress, Flickr, Twitter og YouTube) fra et samlet sted.

Den kan meddele dig, når du modtager kommentarer, meddelelser, venne-invitationer eller videoer. Den kan skabe opsummeringer af og statistik over dine sociale netværksaktiviteter, og den indeholder et chat-vindue, hvor du kan trække YouTube-videoer eller Flickr-billeder over for at dele dem.

Atomkeep

Denne tjeneste gør dig i stand til at importere, synkronisere og sammenlægge dine profil-data fra en bred vifte af sites såsom LinkedIn, Facebook, Twitter, Yelp, Digg og Plurk.

Den gør det også let at opdatere individuelle informationer såsom din e-mailadresse på tværs af adskillige platforme: Du opdaterer bare dette specifikke felt i din Atomkeep-profil (i stedet for at besøge hvert enkelt site) og offentliggør ændringen til alle eller udvalgte sites.

Bemærk, at der i øjeblikket er et efterslæb i forhold til at oprette nye Atomkeep-konti.

Som virksomheden skriver: "Alle konti aktiveres i større partier, så snart vi har kapacitet til det. Vær venlig ikke at spørge om hvornår, da vi desværre ikke kan give dig nogen tidsramme."

FriendBinder og FriendFeed

FriendBinder

FriendBinder samler dine eksisterende venner fra dine netværk og viser den i en enkelt informationsstrøm.

Værktøjet organiserer dine Twitter-beskeder, den kan vise, når nogen kalder et af dine fotos på Flickr for en favorit eller inviterer dig til en begivenhed på Facebook.

FriendBinder kan også vise populære emner og tråde i Twitter-samtaler, hvilket gør dem lettere at følge.

Friend Feed

Dette værktøj viser et skræddersyet, realtids-feed af, hvad dine venner deler på forskellige sociale medier og sociale netværk.

Du kan kommentere eller "synes om" ting fra dit feed og føre realtids-samtaler med dine venner om indlæggene.

Du kan let vælge fra en liste af de over 50 sites, du kan tilmelde, og derved dele ting med dine venner.

Ping.fm og Pond

Ping.fm

Dette er primært et site, der lader dig foretage adskillige statusopdateringer samtidigt.

Ping.fm grupperer tjenester i tre kategorier - statusopdateringer, blogs og mikroblogs.

Du kan konfigurere din konto til at samle indhold fra adskillige tjenester inklusiv Delicious, Facebook, Laconica, LinkedIn, Twitter og WordPress.

Pond

RSS-læseren og udgivelsesværktøjet Pond gør det muligt for dig at følge dine venner, indsamle information om dem og dele dit eget indhold.

Med Pond kan du også samle dine venners online-identiteter, så hvis en ven er på både Twitter, Facebook og Flickr, så vil du se opdateringer fra disse tjenester i én integreret tidslinje.

Pond gør dig også i stand til at udgive information til adskillige sites med kun en enkelt opdatering.

Shareaholic

Shareaholic er en brugerdefinerbar browser-tilføjelse, der lader dig dele indhold med over 60 forskellige sociale netværk.

Ved at klikke på Shareaholic-ikonet kan du øjeblikkeligt dele den side, du er på (den forkorter automatisk linket for dig).

Værktøjet viser også populære emner i realtid, så du altid kan finde de seneste nyheder, videoer og blogs.

Hvad er dine sociale favorit-værktøjer?

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere