BlackBerry henter e-mail fra bæltestedet

Nyt, trådløst apparat kan holde den mobile arbejder ajour med den indgående post

Indhold
SAN MATEO, USA (IDG News Service)/ 22. januar 1999: Til februar kommer amerikanske Research In Motion (RIM), på markedet med BlackBerry, der giver adgang til e-mail ved hjælp af et lille trådløst apparat.

BlackBerry består af et bærbart apparat med indbygget kaldenderværktøj, e-mail tilpasset Microsoft Exchange og dockingmulighed. Boksen er bygget over en 32-bit Intel 386 processor og et RIM trådløst modem. Strømmem kommer fra et enkelt AA-batteri.

Apparatet benytter "push-metoden", hvor brugerens PC automatisk videresender e-mail til det håndholdte apparat, uden at brugeren behøver kalde op først, fortæller RIM.

- Mange sender hellere vigtige informationer over e-mail end for eksempel voice mail, siger Barney Dewey, analytiker ved Seybold Group.

- Den udvikling vil få folk til at ville have muligheder af denne type, så de kan læse nogle enkelte e-mails ad gangen, i stedet for at skulle bruge slutningen af arbejdsdagen på at læse 200 igennem.

RIM mener, at tiden er nu til erhvervsorienterede e-mail apparater.

- Det er et "hele tiden på, hele tiden forbundet"-produkt, man ikke har brug for at slukke. Apparatet sidder i bæltet, og vibrerer når der er post, siger Mike Lazaridis, direktør i RIM.

BlackBerry er foreløbig forbeholdt amerikanerne, der kommer til at betale 400 dollars for apparatet og godt 40 dollars om måneden i abonnement.

lmsYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Mængden af skyggedata stiger voldsomt – få tips til hvordan du bekæmpe det
Moderne virksomheder er drevet af data. Men for at udnytte de data, skal de være tilgængelige for medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnere – og det er bare de data, som it og virksomheden kender. For den eksplosive udvikling i cloud og data betyder også, at de fleste organisationer generer store mængder af ”skyggedata”, data som bliver delt, opbevaret og ofte glemt et sted i virksomhedens mange systemer. I dette whitepaper kan du derfor læse om omfanget af problemet med skyggedata i skyen samt få ideer til, hvordan du kan begrænse og beskytte det.