Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Allinsite ApS
Kategori: CMS og digital markedsføring
Årsregnskab (moderselskab)
Allinsite ApS
Mio. kroner 2019 2018 2017 2016
Omsætning 0,1 0,1 0,1 0,1
Resultat af primær drift 0,0 0,0 0,0 0,0
Resultat før skat 0,0 0,0 0,0 0,0
Resultat efter skat 0,0 0,0 0,0 0,0
Egenkapital 0,1 0,0 0,0 0,0
Antal ansatte - - - -
Dansk RegnskabsAnalyse


Relaterede artikler fra Computerworld

Microsoft bakker op om et australsk lovforslag der vil påbyde økonomisk godtgørelser hos søgemaskiner, som det håber vil danne skole i USA. Google hader det.
15. februar 2021 kl. 15.25 | læs »

Ifølge Dansk Industri står det sløjt til med den digitale eksport hos danske virksomheder, der under coronakrisen kan have gavn af de muligheder som digitale markedspladser tilbyder.
15. februar 2021 kl. 18.04 | læs »

Siden 2016 har e-handelsvirksomheden Hesehus tredoblet resultatet, mens bruttofortjenesten er blevet fordoblet i samme periode.
17. februar 2021 kl. 15.11 | læs »

Østre Landsret stadfæster to afgørelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om, at Nets' gebyrer overfor netbutikker var urimeligt høje.
17. februar 2021 kl. 14.37 | læs »

Søgegiganten ser ud til at føje sig en kommende australsk regulering af søgemaskiner.
18. februar 2021 kl. 07.43 | læs »

Facebook er gået efter at udelukke australske nyhedssider efter 'den bredest mulige fortolkning'.
18. februar 2021 kl. 08.14 | læs »

Computerworld mener: For mange virksomheder har gjort sig afhængig af trafikken fra Facebook. For at få den trafik, deler de selv deres indhold – ofte på en så polarisende måde, at...
22. februar 2021 kl. 10.59 | læs »

En ny opgørelse afslører danskernes foretrukne webshops i pandemi-året 2020. Igen i år er det udenlandsk webshop, der indtager førstepladsen.
24. februar 2021 kl. 07.28 | læs »

De franske konkurrencemyndigheder mener ikke, at Google har overholdt statens retningslinjer i copyright-forhandlinger. Nu risikerer Google en straf.
24. februar 2021 kl. 08.27 | læs »

Rejse- og oplevelsesindustrien bløder. Men e-handel har oplevet den hidtil største fremgang. Se hvilke produkter, der har erstattet danskernes rejseforbrug.
26. februar 2021 kl. 11.40 | læs »Allinsite ApS
Beder Landevej 56
8330 Beder
Tlf. 20820379
www.allinsite.dk
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: -

Forretningsområde:
Udvikling og salg af CMS-software.
Kompetencer:
.Net, design og implementering af hjemmesider.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.