Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Nuuday A/S
Kategori: Tele- og internetudbydere
Årsregnskab (moderselskab)
Nuuday A/S
Mio. kroner 2019
Bruttofortjeneste 3.842,0
Resultat af primær drift -392,0
Resultat før skat -900,0
Resultat efter skat -748,0
Egenkapital 571,0
Antal ansatte 3.848
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om Nuuday A/S

TDC-selskabet Nuuday er klar med et nyt lavpris mobilselskab. Navnet er Eesy, og selskabet bliver derved TDC's tredje mobilselskab for privatkunder.
31. august 2020 kl. 08.48 | læs »

TDC-selskabet Nuuday vinder en stor netværksaftale hos Aarhus Kommune til en værdi af 100 millioner kroner. Nuuday skal blandt andet levere netværksudstyr og drifte kommunens it-netværk.
25. august 2020 kl. 16.30 | læs »

Til september går det løs. Her åbner TDC for Danmarks nye 5G-netværk. I fire danske byer får danskerne den fulde 5G-oplevelse fra begyndelsen, og inden årsskiftet skal 90 procent af danskerne...
24. august 2020 kl. 08.23 | læs »

TDC-ejede Hiper har gang i væksten på grund af stram fokus på pris, høje hastigheder og et simpelt produkt.
22. juni 2020 kl. 06.25 | læs »

TDC’s Nuuday har onsdag fyret 150 medarbejdere som led i stor reorganisering.
15. april 2020 kl. 15.01 | læs »

Atea overtager telefonidriften for Region Hovedstaden. Opgaven, der strækker sig over fem år, lå tidligere hos TDC-selskabet Nuuday.
15. april 2020 kl. 12.50 | læs »

185 medarbejdere bliver fyret hos TDC som led i en større omlægning af organisationen.
4. marts 2020 kl. 12.02 | læs »

TDC-selskabet Nuuday vinder kontrakt på næsten 59 millioner kroner hos Region Hovedstaden i sololøb, da ingen andre teleselskaber har budt på opgaven.
7. februar 2020 kl. 10.49 | læs »

Den nye topchef for TDC-selskabet Nuuday, Michael Moyell Juul, er gået i gang med at slanke selskabets ledelseslag markant. Hver fjerde chefpost skal fjernes.
11. december 2019 kl. 08.09 | læs »

Interview: Peter Engelbrecht er manden, der skal lede det nye TDC-selskab, Relatel. Allerede næste år skal omsætningen ramme 150 millioner kroner. Bliv klogere på de store planer for det...
27. november 2019 kl. 14.35 | læs »Nuuday A/S
c/o TDC A/S, Teglholmsgade 1
2450 København SV
Tlf.
nuuday.dk
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 3848

Forretningsområde:
Kommunikations-, service-, forlags- og medievirksomhed. Fokus på digitale kundeoplevelser og underholdning.
Kompetencer:
TDC’s kundevendte brands som YouSee, TDC Erhverv, Fullrate, Telmore, Hiper, Blockbuster og Firmafon.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.