Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Qbrick ApS
Kategori: CMS og digital markedsføring
Årsregnskab (moderselskab)
Qbrick ApS
Mio. kroner 2019 2018 2017 2016
Bruttofortjeneste 1,0 1,5 0,2 3,3
Resultat af primær drift 0,3 0,1 -2,4 -2,3
Resultat før skat 0,2 0,1 -2,4 -2,2
Resultat efter skat 0,2 0,1 -2,4 -2,2
Egenkapital 1,8 1,6 1,5 0,8
Antal ansatte 1 2 4 9
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om Qbrick ApS

Efter fire år på standby vågner venture-fonden Norventum op til dåd. Nu skal 50 millioner kroner samles ind og investeres i især it- og tele-opstarter.
20. januar 2006 kl. 15.52 | læs »

Web-streamingen fra præsentationen af Strukturkommissionens arbejde i fredags var præget af hakkende billeder og billedudfald. Det skyldtes en kombination af utilstrækkelig båndbredde og mange...
12. januar 2004 kl. 14.53 | læs »

Venturekapital, nyt kontor og internettet som centralt forretningskoncept. Århusianske Arkena har på to år fået succes med at streame billeder og lyd på internettet. Næste mål er Sverige.
21. februar 2002 kl. 08.01 | læs »

Relaterede artikler fra Computerworld

På en enkelt dag har 100.000 kunder betalt deres dagligvarer digitalt hos Coop, der står bag butikker som Fakta, Kvickly og Irma.
5. januar 2021 kl. 10.56 | læs »

Google vil fjerne tredjepartscookies og andre funktioner fra sin Crome-browser, men den britiske konkurrencestyrelse indleder nu en undersøgelse af ændringerne.
8. januar 2021 kl. 16.30 | læs »

En række nye skrappe betalingskrav træder nu i kraft for danske netbutikker. Det sker som led i EU-direktivet SCA.
11. januar 2021 kl. 10.59 | læs »

Takeaway-appen Wolt har opnået stor udbredelse i de seneste år, men selskabet frygter, at EU's nye skrappe betalingsregler kan gøre livet surt for kunderne. Derfor anbefaler selskabet nu...
12. januar 2021 kl. 09.23 | læs »

Den danske mejerigigant satser nu for alvor på onlinesalg. Beslutningen kommer efter coronanedlukningen, hvor Arla også har måtte omstille sig til salget uden for de fysiske butikker.
12. januar 2021 kl. 07.12 | læs »

Den svenske kapitalfond Altor køber nu e-handelshuset Hesehus fra Odense. Det er et "perfekt match," lyder det fra Hesehus-direktøren, der ser frem til at sætte endnu mere fart på...
14. januar 2021 kl. 10.30 | læs »

Flere digitale forretninger oplever, at de nye hårde betalingsregler for kortbetalinger volder kunderne problemer.
15. januar 2021 kl. 09.00 | læs »Qbrick ApS
Finsensvej 78
2000 Frederiksberg
Tlf. 70233456
www.arkena.com
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 1

Forretningsområde:
Web-tv, webcasting, streaming teknologi og on-line videoløsninger, streaming-hosting.
Kompetencer:
Web-tv, webcasting, streaming, hosting, flash, windows media, video, design, programmering, visuelle medier, visuel kommunikation.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.