Weedbag Novice
28. maj 2015 - 00:25 Der er 2 kommentarer

Medie server

Halløjsa. Jeg søger lidt vejledning i hvordan jeg lettest giver den nærmeste familie adgang til de film jeg har liggende. Det skal være muligt at se film og overføre både via WAN og LAN. Indtil videre har jeg benyttet mig af en lille notebook med win xp som har kørt 24/7 med vpn via hamachi. Jeg søger en pålidelig, hurtig og strøm besparende løsning. Gerne noget som går i dvale/standby når det ikke bruges og noget som er mere pålideligt end hamachi. Min erfaring siger mig at ftp er for sløvt (kan muligvis skyldes en fejl 40?).
Hvad bruger i selv?
Blueeyez Mester
28. maj 2015 - 11:34 #1
Har en Asustor AS-604T. 304T er os god nok.. Så bruger jeg samba.. Har brugt ftp, men der virker film covers ikke mere.. Så har jeg fast ip til 20 kr pr mdr..

Jeg har os 100 Mbit internet og alle film er omkodet fra mpeg2 til h264 så fylder de meget mindre, men samme kvalitet og kræver mindre integnet..

På pc og tablets er der kodi/xbmc og raspberry pis kører med openelec..

Jeg foretrækker Asustor nas fordi der er langt bedre software end Synology (har lige dumpet DS215J)

Jeg tror dog godt du kan nøjes med AS-202T, men jo mere du bruger den jo mere belastes den...

På denne måde er film samlingen beskyttet mod ungerne og skiverne bliver ikke slidte :-)

På det lokale netværk vil jeg dog anbefale nfs som er langt bedre end samba, men os upraktisk da klienterne skal have fast ip (derfor nemmest på lokalt netværk)
chalde Seniormester
28. maj 2015 - 13:52 #2
Synology med Plex (evt. en Synology i Play-serien), eller bare en mindre server med Plex installeret. Du kan evt. hente og teste det først.
Mulighed for streaming lokalt og eksternt. Apps til alle større mobile OS (giver også mulighed for lokal lagring til offline streaming), mulighed for chromecast samt almindelig browseradgang.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.