Avatar billede wjens Guru
16. september 2015 - 12:50 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hvilke porte bruges til MySql trafik?

Jeg har et .NET desktop program, der kører på en windows PC og  kommunikerer med en MySql server hos UnoEuro. Det har virket længe. Efter en opdatering af firewall m.v. og lukning af porte er der ikke hul igennem.

Fejlmeddelelse:  .. der er ikke forbindelse til den pågældende socket ..
Vi har åbnet for port 3306 (MySql standard).
Ifølge UnoEuros support bruger de standarden 3306.
Min connectionstring indeholder ingen "port=xxxx".
Programmet kører ok fra en anden site.

Så der må mangle en firewall-betingelse, hvilken?
Avatar billede arne_v Ekspert
17. september 2015 - 03:21 #1
Hvis du har en af de saakaldte software firewalls koerende som blokerer udgaaende traffik, saa skal du vel aabne op for udgaande traffik TCP port 3306 fra din applikation.
Avatar billede wjens Guru
29. september 2015 - 10:23 #2
Hej arne_v. Port 3306 er det nødvendige. Som jeg skrev havde vi åbnet for den i firmaets centrale firewall. Desværre ikke med den rigtige domæne begrænsning. Det er nu rettet og testet ok. Læg svar for point.
Avatar billede arne_v Ekspert
29. september 2015 - 15:08 #3
ok
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterIT-JOB


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.