Algemanden Praktikant
14. september 2017 - 00:46 Der er 3 kommentarer

Hvad synes i. Ville i handle på denne side

Har brugt de sidste to weekender på at få banket denne side op. Kunne godt tænke mig høre jeres mening om den. Både ris og ros. Finder i den troværdig og ville i bestille fliserens på den hvis det var aktuelt for jer. Min hjemmeside hedder www.ingen-alger.dk
stjans Seniormester
14. september 2017 - 09:20 #1
Muligvis :-).
Et godt råd er dog lige at tjekke for stavefejl (en del) og kommafejl også. Det giver et lidt uprofessionelt billede for mig at opleve elementære fejl på en sådan side.
CRKrogh Ekspert
14. september 2017 - 20:40 #2
Umiddelbart anerkendelse for en åben prispolitik. Sammenlignede lige med Alge-Stop hvor der er umuligt at finde noget brugbart at sammenligne med.
Det tæller bestemt til din fordel!
jalved Seniormester
15. september 2017 - 12:54 #3
Synes, den ser ganske proff og fornuftig ud. Men måske kunne man give et lidt mere "inviterende" indtryk. Det proffe kan også virke en smule glat.

Fx rart, som CRKrogh siger, at der er nogle priser, man kan forholde sig til. Men måske også rart, hvis man signalerede, at man er "til at tale med om prisen" på samme side.

Det  "inviterende" kunne også være noget med, at signalere, at man gerne må ringe og stille dumme spørgsmål. Nogle kunne være usikre på, om det faktisk er en alge-ekspert, de har brug for. Så kunne det også være rart at vide, at I synes, det er ok, man bare ringer og forhører sig lidt.

I antyder det faktisk mange steder, men I kunne overveje at flytte lidt rundt på tekststykkerne. Fx så det "inviterende" træder tydeligere frem på forsiden, hvor I jo faktisk skriver noget om tilbud. Jeg ville rykke det med tilbuddet op, hvor jeres historie står nu og så smide Kvalitet, stabilitet og tillid ned på dens plads - og rykke Historien til højre i stedet.

Det er fint at skrive tekster som den med Kvalitet, stabilitet og tillid, men det bliver også hurtigt noget lirum-larum, som egentlig har modsat effekt af hensigten - det smider folk af, fordi det ikke er tekst med egentligt brugbar indhold.

En del af teksterne har samme præg, det er muligt I kunne stramme lidt op på det, ved at skrive dem igennem, så de blev lidt mere ligefremme.Men det er en svær balance at ramme den rigtige tone.

Billedsiden er meget stringent. Nogle flere eksempler på opgaver, der er løst - eller et par fotos af jeres biler eller medarbejdere, der ser hyggelige ud, kunne også være dét, der fik en til at føle sig inviteret indenfor.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Apples nye iOS 11 skaber store batteriproblemer på iPhone og iPad: Disse fire ting kan du gøre ved det
Apples nye iOS 11 skaber batteriproblemer for mange brugere, der oplever, at iPhonen pludselig ikke længere holder til en hel dag på jobbet. Du kan dog selv minimere problemet med disse fire lette trin.
CIO
It-direktør i Skat stopper - har fået ny topstilling i den danske it-branche
Claus Middelboe Andersen stopper som it-direktør i Skat, da han har fået en ny topstilling i den danske it-branche.
Comon
Oversigt: Her er de bedste Android-smartphones der kan købes i Danmark
Det vrimler med spændende Android-smartphones på markedet. Vi har samlet en oversigt over de bedste Android-telefoner, du kan købe herhjemme netop nu.
Job & Karriere
Se listen: Disse it-folk bliver ansat på stedet - cheferne skriger efter helt bestemte it-kompetencer
Der er en markant mangel på it-folk med helt bestemte kompetencer samtidig med, at it-cheferne er i gang med at øge bemandingen i it-organisationerne. Se listen med de mest efterspurgte it-kompetencer netop nu.
White paper
Sådan anvender du Microsofts Assessment og Planning Toolkit i dit it-miljø
Dette whitepaper gennemgår hvordan du anvender du Microsofts Assessment og Planning Toolkit i dit it-miljø og kommer med specifikke råd og konkret vejledning til anvendelsen.