mronet87 Seniormester
16. maj 2018 - 19:08 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

App Store: Purchase of this item is not currently available - This item is being modified

Hej Alle Eksperter

Jeg kan ikke opdatere mine app på min MacBook Air. Når jeg prøver at opdatere får jeg beskeden "Purchase of this item is not currently available - This item is being modified" - SE BILLEDE

Screenshot af besked: https://preview.ibb.co/bHjHGJ/IMG_4172.jpg

Jeg ved ikke om det har noget med det at gøre, men mit Apple ID var før sat til Danmark, hvor jeg nu har ændret det til Thailand, da jeg på nuværende tidspunkt befinder mig her og skal bruge et Thailands Apple ID, for at kunne nogen af deres App for Bank og Master Card Lounge App.
CRKrogh Ekspert
16. maj 2018 - 21:27 #1
Det kunne være fordi Apple er ved at rydde op i app's, der ikke respekterer de retningslinjer, der er for videregivelse af brugerdata.
Alle udviklere har fået besked på at rette ind, ellers fjernes deres app's fra AppStore. Det virker sandsynligt, at en app vil blive flaget som "midlertidigt ude af drift", hvis udvikleren er i gang med et tilrette den.
andersburn Juniormester
17. maj 2018 - 12:07 #2
Er der sikker på det er fordi du ikke har købt/downloadet appen i Thailand og derfor ikke har rettigheder der, prøv at downloade den der og se om det retter det.
mronet87 Seniormester
17. maj 2018 - 14:08 #3
Tak for svarene. Jeg har ikke rigtig noget på den anden end google crome og VPN. Så jeg tænker bare at lave en gendannelse med mit nuværende Apple id?
mronet87 Seniormester
17. maj 2018 - 14:11 #4
Hvorhenne på macbook laver man en fabriks gendannelse / nulstilling fra fabriksny?
mronet87 Seniormester
20. maj 2018 - 12:28 #5
Jeg har lavet en fabriksgendannelse, så det har hjulpet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Frank Rasmussen nægter at afvise Hopper stjæler data fra Saphe: "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise"
Interview: Telerigmanden Frank Rasmussen tager endnu en gang til genmæle over for konkurrenten Saphe, der beskylder ham for at stjæle data. Han nægter dog at afvise, at det rent faktisk sker. "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise," lyder det.
Computerworld
Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer
Den seneste Windows 10 opdatering kunne i værste fald slette vigtige filer. Microsoft sætter tal på hvor mange der er berørt af den katastrofale fejl.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Test jeres it-sikkerhed gratis i 14 dage med Cisco AMP - og få rapport med resultaterne direkte i din indbakke
Du kan nu - kvit og frit - teste banebrydende it-sikkerhedsløsninger fra Cisco. Cisco AMP er en Advanced Malware Protection-løsning, som sikrer dig kontrol med alle jeres endepunkter. Mens klassisk antivirus-software reagerer på filer, som umiddelbart genkendes som farlige, bliver AMP ved med at analysere potentielt farlige filer i hele netværket. Helt automatisk og 24 timer i døgnet. Efter 14 dage modtager du en rapport direkte i din indbakke med identificeret, blokeret og fjernet malware samt en vurdering af sikkerhedsniveauet i jeres endepunkter Når du booker en trial, registrerer vi dig i vores system og retter henvendelse til dig via en af vores partnere inden for ganske få dage. Trialløsningen er enkel at installere og kræver ingen ny hardware.