mronet87 Seniormester
16. maj 2018 - 19:08 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

App Store: Purchase of this item is not currently available - This item is being modified

Hej Alle Eksperter

Jeg kan ikke opdatere mine app på min MacBook Air. Når jeg prøver at opdatere får jeg beskeden "Purchase of this item is not currently available - This item is being modified" - SE BILLEDE

Screenshot af besked: https://preview.ibb.co/bHjHGJ/IMG_4172.jpg

Jeg ved ikke om det har noget med det at gøre, men mit Apple ID var før sat til Danmark, hvor jeg nu har ændret det til Thailand, da jeg på nuværende tidspunkt befinder mig her og skal bruge et Thailands Apple ID, for at kunne nogen af deres App for Bank og Master Card Lounge App.
CRKrogh Ekspert
16. maj 2018 - 21:27 #1
Det kunne være fordi Apple er ved at rydde op i app's, der ikke respekterer de retningslinjer, der er for videregivelse af brugerdata.
Alle udviklere har fået besked på at rette ind, ellers fjernes deres app's fra AppStore. Det virker sandsynligt, at en app vil blive flaget som "midlertidigt ude af drift", hvis udvikleren er i gang med et tilrette den.
andersburn Novice
17. maj 2018 - 12:07 #2
Er der sikker på det er fordi du ikke har købt/downloadet appen i Thailand og derfor ikke har rettigheder der, prøv at downloade den der og se om det retter det.
mronet87 Seniormester
17. maj 2018 - 14:08 #3
Tak for svarene. Jeg har ikke rigtig noget på den anden end google crome og VPN. Så jeg tænker bare at lave en gendannelse med mit nuværende Apple id?
mronet87 Seniormester
17. maj 2018 - 14:11 #4
Hvorhenne på macbook laver man en fabriks gendannelse / nulstilling fra fabriksny?
mronet87 Seniormester
20. maj 2018 - 12:28 #5
Jeg har lavet en fabriksgendannelse, så det har hjulpet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Computerfans' paradis kæmper for livet: Nye nørder har indtaget Tokyos elektriske kvarter
Reportage: Tag med til Akihabara, der har været kendt som Tokyos elektriske bydel. Kvarterets gamle omdømme er under pres. De gamle boder med komponenter til selvbyggerne er kommet kraftigt i undertal, mens de nye nørder er rykket ind.
Computerworld
SSD står overfor et stort teknologisk spring: Nu kommer næste generation - og den er stærkt forbedret
SSD-diske står overfor et af de store teknologiske spring med udviklingen af næste generations teknologi.
CIO
Allersidste opdatering på vej: Om en uge er det slut med stor-version af Windows 10 - skynd dig at opdatere
Om en uge er det slut for altid med den første store udgave af Windows 10, som Microsoft efter 29 måneder ikke længere vil supportere.
Job & Karriere
Vil strejkende it-folk kunne lægge hele Statens It ned? "Det har vi ingen kommentarer til," lyder den kryptiske melding fra Statens It
50 it-medarbejdere hos Statens It truer med at nedlægge arbejdet i sympatistrejke. Vil det betyde, at Statens It går ned?
Statens It nægter at svare.
White paper
Hvilken slags CRM understøtter bedst din forretning?
Hvordan vælger jeg det rigtige CRM-system? Hvad skal jeg prioritere? Denne guide giver dig et solidt grundlag for at vælge det CRM-system, der understøtter netop din virksomhed og jeres processer bedst – og som støtter op om arbejdet med bl.a. salg, marketing og service gennem den samlede kunderejse. Du får også konkrete og brugbare tips til, hvordan du øger sandsynligheden for, at CRM bliver en naturlig og selvfølgelig del af dine medarbejderes dagligdag. Hvilket jo er grundlaget for, at det samlede CRM-projekt bliver til en succes.