mronet87 Seniormester
16. maj 2018 - 19:08 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

App Store: Purchase of this item is not currently available - This item is being modified

Hej Alle Eksperter

Jeg kan ikke opdatere mine app på min MacBook Air. Når jeg prøver at opdatere får jeg beskeden "Purchase of this item is not currently available - This item is being modified" - SE BILLEDE

Screenshot af besked: https://preview.ibb.co/bHjHGJ/IMG_4172.jpg

Jeg ved ikke om det har noget med det at gøre, men mit Apple ID var før sat til Danmark, hvor jeg nu har ændret det til Thailand, da jeg på nuværende tidspunkt befinder mig her og skal bruge et Thailands Apple ID, for at kunne nogen af deres App for Bank og Master Card Lounge App.
CRKrogh Ekspert
16. maj 2018 - 21:27 #1
Det kunne være fordi Apple er ved at rydde op i app's, der ikke respekterer de retningslinjer, der er for videregivelse af brugerdata.
Alle udviklere har fået besked på at rette ind, ellers fjernes deres app's fra AppStore. Det virker sandsynligt, at en app vil blive flaget som "midlertidigt ude af drift", hvis udvikleren er i gang med et tilrette den.
andersburn Juniormester
17. maj 2018 - 12:07 #2
Er der sikker på det er fordi du ikke har købt/downloadet appen i Thailand og derfor ikke har rettigheder der, prøv at downloade den der og se om det retter det.
mronet87 Seniormester
17. maj 2018 - 14:08 #3
Tak for svarene. Jeg har ikke rigtig noget på den anden end google crome og VPN. Så jeg tænker bare at lave en gendannelse med mit nuværende Apple id?
mronet87 Seniormester
17. maj 2018 - 14:11 #4
Hvorhenne på macbook laver man en fabriks gendannelse / nulstilling fra fabriksny?
mronet87 Seniormester
20. maj 2018 - 12:28 #5
Jeg har lavet en fabriksgendannelse, så det har hjulpet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft med klar melding til sine 3.000 danske partnere: "Overlæggeren er, at det er cloud or nothing at all"
Interview: Tiderne, hvor du som Microsoft-partner bare kunne sælge nogle licenser og have succes med det, er forbi. Hvis du vil være en af de hotteste partnere hos Microsoft, skal du bevise overfor partnerdirektør Claus Jul Chrisitansen, at du er klar til at basere hele din forretning på cloud.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.