Kentoi Seniormester
27. maj 2019 - 09:34 Der er 1 kommentar

No such object on Server.

Hej.
Når jeg forsøger at koble mig på et objekt i AD får jeg en fejl der hedder "No such object on server". Jeg sørger efter et computerobject og hvis det ikke bliver fundet vil jeg have at mit script skal slette en logfil. Men det sker ikke, for mit script bliver stoppet af den fejl.

Set gobjComp = GetObject("LDAP://CN=PCNAVN,OU=Laptops,OU=computers,OU=SO,OU=DK,OU=FIRMA,DC=ad,DC=FIRMA,DC=org")

Jeg tænkte at jeg kunne gøre noget aka:
if isNull(gobjComp) then
  Slet fil.
end if
Men det sker ikke for det bliver stoppet inden.

Så jeg ved godt hvorfor jeg får det, men hvordan kan jeg undgå at mit VBScript stopper?

Venligst
claes57 Ekspert
27. maj 2019 - 09:49 #1
kan du bruge en
On Error goto xx
lige før kaldet, og efter kaldet
On Error goto 0

og så have en Sub xx, der sletter filen og afslutter
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Corona skaber bølgegang i Canons danske printforretning: "Vi er nede med 18 procent, men det kunne have endt meget værre"
Canon danske printforretning er bølget frem og tilbage siden landets nedlukning i marts. Nu lyder nedgangen på 18 procent, men administrerende direktør Kim Nielsen er fortrøstningsfuld. "Det kunne have endt meget værre," fortæller han.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.