Avatar billede Dan Elgaard Ekspert
30. oktober 2019 - 10:44 Der er 2 kommentarer

Find første celle med tekst - med et par tvists...

Jeg har et dynamisk antal rækker (mellem 500 og 1500 rækker), hvor der står tal i hver anden celle (kolonne), og tekst i NOGLE af hver anden kolonne ved siden af tallet.

Jeg er på udkig efter en formel, det kan give teksten i den første celle, i tekst cellerne, der indeholder tekst, men med følgende betingelser:

- Hvis der står 'OK' i en af tekst cellerne, så skal denne celle/kolonne springes over, og den næste celle, hvor der ikke står 'OK' skal findes.
- Hvis brugeren har indtastet tekst i en af hveranden tal kolonne, må formlen IKKE give denne tekst - formlen må KUN finde den første tekst i hveranden tekst kolonne (hvor der ikke står 'OK')

Simpel og let opgave i VBA, men af forskellige årsager, er jeg desværre nødt til at undgå VBA til lige præcist denne lille opgave.

Hvis det har noget af sige, så står tallene/teksterne i cellerne BBxx til BZxx.

Nogen bud?
Avatar billede xl-Enthusiast Ekspert
30. oktober 2019 - 15:08 #1
30. oktober 2019 - 22:47 #2
Har du mulighed for at dele/sende nogle anonyme data - så giver det måske mere mening
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester