jensen363 Seniormester
14. januar 2020 - 16:12 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Index/Match med flere kriterier

Jeg har i en arkfane en matrix, bestående af en række ID, hvor hver ID har en score i i alt 4 kvartaler - eksempel

ID  Q1  Q2  Q3  Q4
1    2    3    4    5
2    5    4    8    3
3    7    3    4    8

I et andet regneark vil jeg gerne kunne liste de pågældende ID, og dynamisk hente indhente den tilhørende værdi for brugervalgt kvartal.

Dvs. jeg har mine ID listet kolonne A, og min Index/match i kolonne B skal både hente værdien for den pågældende ID, men ud fra at brugeren har indtastet/valgt et kvartal i et bestemt felt i samme regneark.

How to do ???
xl-Enthusiast Ekspert
14. januar 2020 - 16:28 #1
jensen363 Seniormester
14. januar 2020 - 16:45 #2
Ikke helt ved siden af ...

I mit output, svarende til dit sheet 2, vil jeg eksempelvis i range A2:A4 have mine ID listet, og i celle B1 vælges det kvartal jeg vil have vist i rage B2:B4, svarende til de for kvartalet matchende værdier :-)
xl-Enthusiast Ekspert
14. januar 2020 - 17:38 #3
jensen363 Seniormester
15. januar 2020 - 07:38 #4
Perfekt, takker
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.