05. februar 2020 - 08:59 Der er 3 kommentarer

Waoo smart wifi 2 x kabel

Hej

Jeg har for nyligt fået waoo smart wifi. Da mit hus er meget aflangt med tykke vægge, ville jeg gerne have begge smart bokse sat i kabel ud til fiberboksen. Der er installeret kabel i 5 af rummene allerede, så det ville være lækkert bare at kunne plugge dem i der. Jeg har en switch ude ved fiberboksen for at fordele internettet ud i de 5 kabler. Kan det overhovedet lade sig gøre at kable de to bokse samtidig?
claes57 Ekspert
05. februar 2020 - 09:57 #1
05. februar 2020 - 10:51 #2
claes57:
Jeg ville i første omgang se om det eksisterende hardware kunne bruges :)
wjens Professor
05. februar 2020 - 14:52 #3
I følge Waoo's hjemmeside er det Airties 4920 MESH bokse, som du kan finde vejledninger til. Men dem Waoo leverer kan jo være tilpassede til Waoo, så det sikre er vel at spørge Waoo selv.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Dette smartwatch er som skabt til at krydse Gobi-ørkenen – men det fungerer også fint herhjemme
Garmin Instinct Solar er et af de første smart-ure, som slet ikke behøver at blive opladet – det har sin fordele og naturligvis også sine begrænsinger.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.