Emma Magnethi Praktikant
15. februar 2020 - 13:54

Hårdtarbejdende ung kvinde søger Mediegrafiker Læreplads!

🖱💻MEDIEGRAFIKER LÆREPLADS SØGES 💻🖱

Hej! Mit navn er Emma Magnethi Dalgaard og jeg er en ung kvinde på 23 år, bosat på Østerbro.

Jeg kan med glæde i stemmen sige at jeg nu er blevet optaget på Mediegrafiker uddannelsen (Grundforløb 2) på Roskilde Tekniske Skole og står nu og søger med lys og lygte efter den rigtige læreplads, med et dybt brændende ønske om at omdanne min største passion til arbejde og livsstil.

Tag gerne et kig på min hjemmeside www.emmamagnethi.dk for at se hvad jeg kan.

Jeg har en higen efter at kreere visuelt smukt arbejde der også fungerer i praksis og det er enormt vigtigt for mig at kunne lave et stykke arbejde der giver brugerne en positiv oplevelse.

Som person er jeg meget rolig og nede på jorden. Jeg er fleksibel og tilpasser mig hurtigt nye situationer, og derudover er jeg meget hårdtarbejdende og sætter stor pris på at det arbejde jeg laver er i orden. Jeg er mødestabil, god til at arbejde selvstændigt og når blot jeg ved hvad jeg skal lave, giver jeg mig selv 100% for at udføre min opgave på bedste vis.

Jeg søger helst en praktikplads i Københavns området, men jeg kan sagtens rejse længere. Jeg har også mulighed for at komme i praktik i hele uge 17, så i kan se hvad jeg kan.

Så mangler du (eller en du kender) en hårdtarbejdende, motiveret og lærenem elev med stor passion for webdesign, grafisk illustration og med sans for detaljer, så kontakt mig endelig! 🤞🏼

E-mail : emmadalgaard@me.com
Jeg sender gerne CV og ansøgning hvis det ønskes.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Se billederne: Her er det tophemmelige spiondatacenter på Amager
På sydspidsen af Amager ligger Sandagergård, der huser et hemmeligt datacenter tilhørende Forsvarets Efterretningstjeneste. Datacentret, der er bygget med hjælp fra amerikanske NSA-agenter, driver et avanceret spionværktøj, der er brugt til at spionere mod danskere.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale værdier i døgndrift – målrettet, hurtigt og effektivt
Et konstant skiftende trusselsbillede og ændrede behov for eksempelvis flere hjemmearbejdspladser udfordrer virksomheden drift, indtjening og – i værste fald – eksistens. Men her er ofte allerede ganske mange sikkerhedssystemer i drift, og derfor er løsningen sjældent endnu flere tiltag og lag. De vil ofte blot bidrage til forvirringen, øge antallet af alarmer og måske endda ende med at gøre virksomhedens mere sårbar. I stedet kan det give mening at vælge en ekstern leverandør, der kan overvåge og sikre de digitale aktiver fokuseret, effektivt og i døgndrift. Helt uden behov for at sætte kostbare og ressourcekrævende projekter i søen – og uden at skulle tilkøbe dyre konsulentydelser og specialressourcer. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.