Avatar billede Emma Magnethi Praktikant
15. februar 2020 - 13:54

Hårdtarbejdende ung kvinde søger Mediegrafiker Læreplads!

🖱💻MEDIEGRAFIKER LÆREPLADS SØGES 💻🖱

Hej! Mit navn er Emma Magnethi Dalgaard og jeg er en ung kvinde på 23 år, bosat på Østerbro.

Jeg kan med glæde i stemmen sige at jeg nu er blevet optaget på Mediegrafiker uddannelsen (Grundforløb 2) på Roskilde Tekniske Skole og står nu og søger med lys og lygte efter den rigtige læreplads, med et dybt brændende ønske om at omdanne min største passion til arbejde og livsstil.

Tag gerne et kig på min hjemmeside www.emmamagnethi.dk for at se hvad jeg kan.

Jeg har en higen efter at kreere visuelt smukt arbejde der også fungerer i praksis og det er enormt vigtigt for mig at kunne lave et stykke arbejde der giver brugerne en positiv oplevelse.

Som person er jeg meget rolig og nede på jorden. Jeg er fleksibel og tilpasser mig hurtigt nye situationer, og derudover er jeg meget hårdtarbejdende og sætter stor pris på at det arbejde jeg laver er i orden. Jeg er mødestabil, god til at arbejde selvstændigt og når blot jeg ved hvad jeg skal lave, giver jeg mig selv 100% for at udføre min opgave på bedste vis.

Jeg søger helst en praktikplads i Københavns området, men jeg kan sagtens rejse længere. Jeg har også mulighed for at komme i praktik i hele uge 17, så i kan se hvad jeg kan.

Så mangler du (eller en du kender) en hårdtarbejdende, motiveret og lærenem elev med stor passion for webdesign, grafisk illustration og med sans for detaljer, så kontakt mig endelig! 🤞🏼

E-mail : emmadalgaard@me.com
Jeg sender gerne CV og ansøgning hvis det ønskes.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester