Emma Magnethi Praktikant
15. februar 2020 - 13:54

Hårdtarbejdende ung kvinde søger Mediegrafiker Læreplads!

🖱💻MEDIEGRAFIKER LÆREPLADS SØGES 💻🖱

Hej! Mit navn er Emma Magnethi Dalgaard og jeg er en ung kvinde på 23 år, bosat på Østerbro.

Jeg kan med glæde i stemmen sige at jeg nu er blevet optaget på Mediegrafiker uddannelsen (Grundforløb 2) på Roskilde Tekniske Skole og står nu og søger med lys og lygte efter den rigtige læreplads, med et dybt brændende ønske om at omdanne min største passion til arbejde og livsstil.

Tag gerne et kig på min hjemmeside www.emmamagnethi.dk for at se hvad jeg kan.

Jeg har en higen efter at kreere visuelt smukt arbejde der også fungerer i praksis og det er enormt vigtigt for mig at kunne lave et stykke arbejde der giver brugerne en positiv oplevelse.

Som person er jeg meget rolig og nede på jorden. Jeg er fleksibel og tilpasser mig hurtigt nye situationer, og derudover er jeg meget hårdtarbejdende og sætter stor pris på at det arbejde jeg laver er i orden. Jeg er mødestabil, god til at arbejde selvstændigt og når blot jeg ved hvad jeg skal lave, giver jeg mig selv 100% for at udføre min opgave på bedste vis.

Jeg søger helst en praktikplads i Københavns området, men jeg kan sagtens rejse længere. Jeg har også mulighed for at komme i praktik i hele uge 17, så i kan se hvad jeg kan.

Så mangler du (eller en du kender) en hårdtarbejdende, motiveret og lærenem elev med stor passion for webdesign, grafisk illustration og med sans for detaljer, så kontakt mig endelig! 🤞🏼

E-mail : emmadalgaard@me.com
Jeg sender gerne CV og ansøgning hvis det ønskes.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.