Emma Magnethi Praktikant
15. februar 2020 - 13:54

Hårdtarbejdende ung kvinde søger Mediegrafiker Læreplads!

🖱💻MEDIEGRAFIKER LÆREPLADS SØGES 💻🖱

Hej! Mit navn er Emma Magnethi Dalgaard og jeg er en ung kvinde på 23 år, bosat på Østerbro.

Jeg kan med glæde i stemmen sige at jeg nu er blevet optaget på Mediegrafiker uddannelsen (Grundforløb 2) på Roskilde Tekniske Skole og står nu og søger med lys og lygte efter den rigtige læreplads, med et dybt brændende ønske om at omdanne min største passion til arbejde og livsstil.

Tag gerne et kig på min hjemmeside www.emmamagnethi.dk for at se hvad jeg kan.

Jeg har en higen efter at kreere visuelt smukt arbejde der også fungerer i praksis og det er enormt vigtigt for mig at kunne lave et stykke arbejde der giver brugerne en positiv oplevelse.

Som person er jeg meget rolig og nede på jorden. Jeg er fleksibel og tilpasser mig hurtigt nye situationer, og derudover er jeg meget hårdtarbejdende og sætter stor pris på at det arbejde jeg laver er i orden. Jeg er mødestabil, god til at arbejde selvstændigt og når blot jeg ved hvad jeg skal lave, giver jeg mig selv 100% for at udføre min opgave på bedste vis.

Jeg søger helst en praktikplads i Københavns området, men jeg kan sagtens rejse længere. Jeg har også mulighed for at komme i praktik i hele uge 17, så i kan se hvad jeg kan.

Så mangler du (eller en du kender) en hårdtarbejdende, motiveret og lærenem elev med stor passion for webdesign, grafisk illustration og med sans for detaljer, så kontakt mig endelig! 🤞🏼

E-mail : emmadalgaard@me.com
Jeg sender gerne CV og ansøgning hvis det ønskes.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.