mort1 Ekspert
27. maj 2020 - 12:31 Der er 2 kommentarer

Overføre billeder fra Samsung S10 til pc

Med min gamle Samsung S8 åbnede overførsel af billeder automatisk når jeg tilsluttede telefonen til pc via USB, det forekommer mig, at det også har været så med min S10, men sådan er det ikke længere, faktisk kan jeg ikke få den til at overføre billeder overhovedet, så jeg må hente dem fra telefonen - "Samsung Galaxy S10 - DCIM - Phone" og så kopiere eller klippe dem, og overføre dem til "Mine billeder" på computeren.
Er der nogen der har et bud på, hvordan jeg kommer tilbage til "normal" ?
lusodana Seniormester
27. maj 2020 - 12:50 #1
Hvis du har Dropbox, sker det automatisk så snart du tænder for Wi-Fi.
Du kan også bruge PC's stifinder. Gå ind i det drev der svare til den tilsluttet enhed  (i min tilfælde Galaxy S10e) og åbne det, gå ind i mappen "phone\pictures" og/eller i "phone\albums".
mort1 Ekspert
27. maj 2020 - 13:50 #2
#1 Bortset fra, at jeg skal gå i DCIM og ikke i "Pictures" så er det den fremgangsmåde jeg bruger nu, men jeg synes ikke, at ikke er tilfredsstillende, da jeg tidligere kunne  flytte billederne fra telefonen til pc'en automatisk (Startede selv når USB stikket var sat i telefonen) og det er det jeg gerne vil tilbage til.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.