Lars8960 Mester
23. juli 2020 - 00:44 Der er 4 kommentarer og
2 løsninger

To ASUS skærme til én PC

Jeg vil gerne vise de to skærme, hvor skærmene delt viser henholdsvis venstre og højre skærmbillede. De to dele skal således vise ét helt skærmbillede.

1: Skærm 2 vises til venstre og skærm 1 til højre. Jeg har forsøgt at ændre numrene på disse to skærme men jeg kan ikke finde ud af dette.

Jeg ønsker at have min ASUS VK 278Q som den venstre del da den har et kamera indbygget. Til højre vil jeg så anvende det netop indkøbte ASUS VG 278Q, der ikke har et kamera indbygget.

2. Når jeg højreklikker på en skærm for at se "skærmindstillinger", kan jeg blandt andet vælge enten "dubler disse skærme" eller "udvid skærmene". Men uanset mit valg bliver resultatet i begge tilfælde "dubler disse skærme".
Hvordan kan jeg få fat i visningen "udvid skærmene"?
puren Ekspert
23. juli 2020 - 01:08 #1
hvad bruger du af kabel til dine skærme??
Lars8960 Mester
23. juli 2020 - 12:55 #2
Jeg benytter et DVI kabel til skærm VK278Q og et HDMI kabel til VG278Q. Jeg har på fornemmelsen, at jeg skal anvende samme type forbindelse til begge skærme. Har et ekstra DVI kabel og vil derfor anskaffe et stik der giver mig mulighed for at forbinde DVI til Display porten, så VG278Q også bliver tilsluttet til en Display port.
Begge skærme er sluttet til NVIDIA GeForce RTX 2070.
puren Ekspert
23. juli 2020 - 17:23 #3
tryk windows tast + P og vælg udvid så skulle det virke
Lars8960 Mester
23. juli 2020 - 17:28 #4
Nu er begge skærme forbundet fra NVIDIA GeForce RTX 2070 med DVI kabler. Og nummereringen af de to skærme er som ønsket: nr 1 til venstre og nr 2 til højre.
Desværre kan jeg ikke få skærmbilledet: "Udvid skærmene". Jeg kan kun få følgende "Vis kun på 1", "Vis kun på 2" samt "Dubler disse skærme".
Hvordan kan jeg få vist "Udvid skærmene"?
Lars8960 Mester
23. juli 2020 - 17:51 #5
Tak til Puren for kommentarerne!
Jeg regnede faktisk med at baggrunden blev delt i to stk og således vistes på de to skærme som ét billede.  Men dine anvisninger er perfekte.
puren Ekspert
23. juli 2020 - 17:59 #6
nåå den vej rundt det kan windows ikke men DisplayFusion skulle kunne det
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apple lider vist af idétørke - men slipper alligevel rimelig godt afsted med det nye Watch Series 6
Computerworld tester: Der er ikke meget nyt at spore i Apples nye Watch, alligevel er det svært at anbefale andet en et Apple Watch.
Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vil du med på vej mod den moderne dataestate?
At gøre data tilgængelig, men hurtigst og med de færreste ressourcer, er de første og nødvendige skridt mod en moderne dataestate. Tiden er inde til, at du bevæger dig ned af den digitale landevej, der fører til hurtige og konsistente svar på simple forretningsspørgsmål. Vi giver her et bud på, hvordan du kommer igang.