Lars8960 Mester
23. juli 2020 - 00:44 Der er 4 kommentarer og
2 løsninger

To ASUS skærme til én PC

Jeg vil gerne vise de to skærme, hvor skærmene delt viser henholdsvis venstre og højre skærmbillede. De to dele skal således vise ét helt skærmbillede.

1: Skærm 2 vises til venstre og skærm 1 til højre. Jeg har forsøgt at ændre numrene på disse to skærme men jeg kan ikke finde ud af dette.

Jeg ønsker at have min ASUS VK 278Q som den venstre del da den har et kamera indbygget. Til højre vil jeg så anvende det netop indkøbte ASUS VG 278Q, der ikke har et kamera indbygget.

2. Når jeg højreklikker på en skærm for at se "skærmindstillinger", kan jeg blandt andet vælge enten "dubler disse skærme" eller "udvid skærmene". Men uanset mit valg bliver resultatet i begge tilfælde "dubler disse skærme".
Hvordan kan jeg få fat i visningen "udvid skærmene"?
puren Ekspert
23. juli 2020 - 01:08 #1
hvad bruger du af kabel til dine skærme??
Lars8960 Mester
23. juli 2020 - 12:55 #2
Jeg benytter et DVI kabel til skærm VK278Q og et HDMI kabel til VG278Q. Jeg har på fornemmelsen, at jeg skal anvende samme type forbindelse til begge skærme. Har et ekstra DVI kabel og vil derfor anskaffe et stik der giver mig mulighed for at forbinde DVI til Display porten, så VG278Q også bliver tilsluttet til en Display port.
Begge skærme er sluttet til NVIDIA GeForce RTX 2070.
puren Ekspert
23. juli 2020 - 17:23 #3
tryk windows tast + P og vælg udvid så skulle det virke
Lars8960 Mester
23. juli 2020 - 17:28 #4
Nu er begge skærme forbundet fra NVIDIA GeForce RTX 2070 med DVI kabler. Og nummereringen af de to skærme er som ønsket: nr 1 til venstre og nr 2 til højre.
Desværre kan jeg ikke få skærmbilledet: "Udvid skærmene". Jeg kan kun få følgende "Vis kun på 1", "Vis kun på 2" samt "Dubler disse skærme".
Hvordan kan jeg få vist "Udvid skærmene"?
Lars8960 Mester
23. juli 2020 - 17:51 #5
Tak til Puren for kommentarerne!
Jeg regnede faktisk med at baggrunden blev delt i to stk og således vistes på de to skærme som ét billede.  Men dine anvisninger er perfekte.
puren Ekspert
23. juli 2020 - 17:59 #6
nåå den vej rundt det kan windows ikke men DisplayFusion skulle kunne det
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.