Glude Novice
16. januar 2021 - 11:29 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Ingen forbindelse trods net på PC

Hejsa, jeg står med et problem hvor min computer siger den har internet, men reagere ikke på nogle internet relaterer sider. Jeg tog computeren med hjem til en ven, pg det virkede fint me internet - kaple der, bare ikke herhjemme. Det har virker i 2 måneder, da ud i ingenting gik i stykker.

Jeg har prøvet: restart alt, nyt kaple, anden router, testet kaple, diable firewall, disable proxyserver.

Det er som om der er noget der blokere for internetet, da hver gang min hastighed går op, bliver den skudt ned til 0 igen.

Nogle der har en ide om hvad det kunne være?
ole_madsen Ekspert
16. januar 2021 - 11:55 #1
Der kan være RIGTIG mange ting galt - og er man på bar bund kan det være næsten umuligt at finde fejlen.

Som regel ved man godt at man har installeret et eller andet software, fået ny router, testet noget netværk eller lignende, som kan hjælpe med at lokalisere fejlen.

Jeg så tilfældigvis at en konkurrent til Computerworld anbefalede et stykke gratis software for nogle dage siden - se på https://www.rizonesoft.com/downloads/complete-internet-repair/ - jeg kender det ikke, men umiddelbart ser det ud til at være noget der kan bruges i dit tilfælde.
fase Juniormester
16. januar 2021 - 13:02 #2
Når du kan komme på internettet hos en kammerat tyder det på, at det er din forbindelse der svigter.
Det vil være fint, om du oplyser om din forbindelse er trådløs eller med kabel. Er det trådløs, kunne du prøve at slukke routeren i et minuts tid og tænde igen, Der kan gå et kvarters tid inden routeren har forbindelse igen. Prøv så om du har forbindelse.
Glude Novice
16. januar 2021 - 16:10 #3
Hej igen

Jeg fik problemet løst ved at gendanne hele min computer fra buden. Det var som om det var et eller sndet der blokeret netværks kaplet i at få internet.
xou1963 Juniormester
16. januar 2021 - 16:18 #4
hvis du få problemmer igen kan du højre klikke på netværkssymbolet ved uret og vælge
foretag fejlfinding af problemmet
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.