Tvede Praktikant
21. februar 2021 - 11:15 Der er 2 kommentarer

EdgerouterX

Hej
Har købt en edgerouterx og sat den op i henhold til anvisninger og det fungerer fint med mit LG TV samt en internet boks til tv programmer, men når jeg tilslutter min Marantz forstærker via edgerouter er der ingen forbindelse. Har tilsluttet Marantz direkte til det lan som går til edgerouter og så er der forbindelse, så tænker det må være edgerouter der skal indstilles på en anden måde for den kanal der går til Marantz forstærker?
er ikke den store ekspert i IT så uoverskueligt at læse mig frem til en løsning på nettet, så måske nogen der har et bud på hvad jeg skal gøre.
claes57 Ekspert
21. februar 2021 - 12:24 #1
der er lange tråde om det, men her er en, der beskriver noget (som jeg ikke ved andet om) https://forum.universal-devices.com/topic/15098-marantz-receiver-ip-control-help/page/3/
jk45 Forsker
21. februar 2021 - 21:30 #2
Du skal være opmærksom på at edgerouter som standard ikke tilbyder net på alle porte, det skal opsættes manuelt. Der er ikke automatisk bridge.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.