rasmuso Seniormester
23. februar 2021 - 17:52 Der er 1 kommentar

Forbinde til Fjernskrivebord

Har to Windows 10 PRO maskiner, der er helt opdaterede.
Den ene (stationær) er forbundet til routeren med netværkskabel.
Den anden, bærbar er forbundet til routeren via Wi-Fi.
Begge kan gå få nettet. Jeg har aktiveret Fjernskrivebordet på den stationære,
Startet Forbindelse til Fjernskrivebord på den bærbare,  i feltet "Computer" skriver jeg navnet på den stationære (bruger det navn der vises under "sådan opretter du forbindelse til denne pc", "Brugernavn" skriver jeg det navn der vises på den stationære ved opstart.
når jeg trykker på "Opret forbindelse" på den bærbare, vises "Opretter forbindelse til" det korrekte navn, efter et par sek. vises et rødt kryds samt teksten "Fjernskrivebord kan ikke finde computeren osv."
Hvad gør jeg galt???
Jørgen B. Professor
Skrevet i går kl. 01:19 #1
Fjernskrivebord er normalt tilgængelige, når der er lavet bruger rettighed på din lokal pc eller ved hjælp af server som har forbindelse til (Det er når computerne er etableret forbindelser til serverne). Så det er domain administrator der har rettighed til at oprette forbindelse til dem. Igen en bruger med rettighed der er oprettet på din lokal pc eller ved hjælp af din domain.

Dette er ikke muligt ved bare at starte fjernskrivebord, uden at lave nogen bruger rettigheder. Der er dog nemmere omvej med tredjepart programmer.

Eks. Microsoft fjernskrivebord erstatning vil være Chrome Remote Desktop, TeamViewer, UltraVNC, LogMeIn - mm. De to første vil nok være nemmest.

Chrome Remote Desktop
https://remotedesktop.google.com/home

TeamViewer
https://www.teamviewer.com/da/?t=1614125811175

UltraVNC
https://www.uvnc.com/downloads/ultravnc.html

LogMeIn
https://www.logmein.com/home2/v3#/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huawei Sound X er hvad du får, når du giver en smart-højttaler det hvide snit
Smarthøjttaleren fra den kinesiske teknologi-kæmpe er desværre handikappet af storpolitik. Det er der ikke desto mindre kommet et godt slagtilbud ud af.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.