Avatar billede rasmuso Seniormester
23. februar 2021 - 17:52 Der er 1 kommentar

Forbinde til Fjernskrivebord

Har to Windows 10 PRO maskiner, der er helt opdaterede.
Den ene (stationær) er forbundet til routeren med netværkskabel.
Den anden, bærbar er forbundet til routeren via Wi-Fi.
Begge kan gå få nettet. Jeg har aktiveret Fjernskrivebordet på den stationære,
Startet Forbindelse til Fjernskrivebord på den bærbare,  i feltet "Computer" skriver jeg navnet på den stationære (bruger det navn der vises under "sådan opretter du forbindelse til denne pc", "Brugernavn" skriver jeg det navn der vises på den stationære ved opstart.
når jeg trykker på "Opret forbindelse" på den bærbare, vises "Opretter forbindelse til" det korrekte navn, efter et par sek. vises et rødt kryds samt teksten "Fjernskrivebord kan ikke finde computeren osv."
Hvad gør jeg galt???
Avatar billede Slettet bruger
24. februar 2021 - 01:19 #1
Fjernskrivebord er normalt tilgængelige, når der er lavet bruger rettighed på din lokal pc eller ved hjælp af server som har forbindelse til (Det er når computerne er etableret forbindelser til serverne). Så det er domain administrator der har rettighed til at oprette forbindelse til dem. Igen en bruger med rettighed der er oprettet på din lokal pc eller ved hjælp af din domain.

Dette er ikke muligt ved bare at starte fjernskrivebord, uden at lave nogen bruger rettigheder. Der er dog nemmere omvej med tredjepart programmer.

Eks. Microsoft fjernskrivebord erstatning vil være Chrome Remote Desktop, TeamViewer, UltraVNC, LogMeIn - mm. De to første vil nok være nemmest.

Chrome Remote Desktop
https://remotedesktop.google.com/home

TeamViewer
https://www.teamviewer.com/da/?t=1614125811175

UltraVNC
https://www.uvnc.com/downloads/ultravnc.html

LogMeIn
https://www.logmein.com/home2/v3#/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester