Avatar billede DorteH Praktikant
24. februar 2021 - 21:06 Der er 4 kommentarer

Printer melder fejl...

Siden vi fik ny netværksforbindelse har vi haft store problemer med vores printer en Epson ecotank et2600.

Den har periodevis virket fra computeren, og for det meste fra telefonen. Men nu vil den ikke noget som helst.

Når jeg kører fejlprgram / connection, tjekker på computeren findes der ingen problemer. Men efter kort tid meldes der  så alligevel "fejl under udskrivning"

Telefonen skriver at den ikke kan finde printeren (som i øvrigt periodisk lyser orange = ingen netforbindelse)

Vi har prøvet at afinstallere / reinstallere flere gange.
Vi har udskrevet en netværksrapport, som viser at printeren er tilsluttet det rigtige netværk... What to do (udover at køre i elgiganten, når de åbner og få mig en ny printer)?
Avatar billede Rune1983 Guru
25. februar 2021 - 07:18 #1
Et klassisk problem med netværksprinter er den får ny IP adresse fra routeren en gang imellem. Når det sker vil det giv problemer i windows med udskrift. Søg efter printer og installer på ny løser det problem. Men det er jo træls.
Sørg derfor for at reserver IP adressen i routeren, så routeren ALDRIG mere skrifter til anden IP adresse. Så hvis du ikke har gjort det vil jeg anbefale at prøve det.
Avatar billede Rune1983 Guru
25. februar 2021 - 07:23 #2
En anden fejl kan være at din printer har været tændt og fået IP adresse fra router. Så genstarter du routeren. Nu ved routeren ikke den har givet den IP adresse ud som printeren har. Derfor vil routeren kunne giv den IP adresse til fx. mobil telefon. Og nu vil du have IP adresse konflikt på netværket da 2 enheder har samme IP adresse.
Så et godt tip er at genstarte enheder når router genstartes.

Det var lige 2 muligheder. Håber det hjælper lidt på dit problem.
Avatar billede DorteH Praktikant
25. februar 2021 - 14:42 #3
Hej.. Mange tak for forslag til løsning.. Det med IP adresser fatter jeg ikke meget af😂
MEN har nu (endnu) engang installeret og afinstalleret på computeren.

Og på mystisk vis virker den nu igen fra telefonen.. Men stadig ikke fra computeren. Connectiin tjekkerne melder stadig alt OK, og printeren står som "klar" der sker bare ikke noget som helst.

Men har nu prøvet at forbinde med USB kabel og det virker.. Så indtil jeg kan komme af med det skrammel og få en ny printer, er det måske bare løsningen (fik den for nogle år siden.. Og der er bare Altid problemer på den ene eller anden måde😥😥
Avatar billede Rune1983 Guru
26. februar 2021 - 07:12 #4
Undersøg hvilken IP adresse din printer er installeret med på din computer.
Lav så en netværksstatus på printeren hvor du kan se dens IP adresse.
De 2 IP adresser skal være ens.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerheds-ekspert: Derfor har Microsoft afgivet sit løfte om at holde data i Europa - bliver nødt til at omgå begrænsninger
Den internationale sikkerhedsspecialist Mikko Hyppönen glæder sig sammen med resten af cloud-verden over Microsofts seneste skridt mod en ny data-i-EU-bliver-i-EU-politik. Han tilskriver en stor del af æren til Microsofts CEO.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.