Jacob Andersen Praktikant
25. februar 2021 - 10:58 Der er 1 kommentar

Oprette regel i Outlook 365 kalender?

Jeg vil gerne oprette en regel i outlook-kalenderen således at når jeg opretter en aftale i kalenderen oprettes der automatisk en opfølgningsaftale x antal hverdage senere. Er det muligt? Google har ikke kunne give mig svaret.
25. februar 2021 - 14:28 #1
Hej Jacob
Du er nok ude i at skrive noget kode f.eks. i VBA. Der er så vidt jeg ved ingen indbygget funktion til det du ønsker.

Jeg vil foreslå at du undersøger hvad du kan med Flow. Det er en del af Office 365 hvor man kan automatiserer arbejdsprocesser. Der ligger noget kode inden bagved men man opretter ved at vælge forskellige moduler.

Der findes efterhånden en god del der er færdigudarbejdet, så måske kan du finde en du kan bruge.
Kig her:  https://emea.flow.microsoft.com/da-dk/


Du kan selv oprette:
Power Automate eller Cloudflows.
Det afvikles på SharePoint Online (browserdelen af Office) hvor du kan køre det i OWA udgave af Outlook.

Skrivebordsflow
De afvikles på App'en altså i det her tilfælde i Outlook -  programmet.

Hvis du går til nedenstående link kommer du til en side hvor du kan oprette/administrere dine / jeres Flow - der finder du links i toppen til de forskellige typer Flows.
https://emea.flow.microsoft.com/manage/environments/

Hvis du ikke får adgang skal du lige tjekke dine rettigheder på SharePoint. Du skal også have rettigheder for at installerer Flowet så det kører. Det skal du snakke med jeres SharePoint Admin om.

Med venlig hilsen
Birthe Lauridsen
Praktisk IT
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bankdata klar med sin største it-leverance nogensinde: “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft”
Om to måder går Bankdata ind i næste fase af det største initiativ i virksomhedens historie. “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” siger udviklingsdirektør hos Bankdata Christian Wiese.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.