Avatar billede f990634 Nybegynder
09. marts 2005 - 22:02

Hjælp:Dell P1130: har ghost image og får gul skærm/distortion?

Jeg har lige købt en dell p1130 billigt da jeg troede jeg kunne lave den, men jeg har ikke helt kunne finde fejlen endnu.
OSD ser perfekt ud, men selve skærmen har heletiden et ghost image og efter lidt tid begynder skærmen at blive gul og flimre med den gule farve. Da OSD altid ser pæn ud går jeg ud fra at det ikke er selve billedrøret, men transmitionen fra PC'en det går galt. Ejeren sagde at han havde prøvet 2 forskellige kabler og jeg har prøvet begge skærmens indgange men det er det samme med dem begge.
Jeg håbede at det var en capasitor eller en anden komponent der var synligt skadet, men jeg har ikke lige kunne finde noget endnu.
Jeg har udenheld søgt efter en service manual har dog fundet diagrammer over den, dog uden nogen forklaring, så jeg regner ikke med at jeg kan finde ud af det ud fra dette.
Er der nogen der har nogle ideer? eller kender et meget billigt værksted der kan lave det i århus området?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester