Avatar billede allanholmdk Nybegynder
12. februar 2007 - 19:17

Netværk i Vista og XP

Hejsa
Jeg har et lille netværk med 2 pcér, Kiss optager og xbox. Det har kørt uden problemer og hvis jeg har haft reinstaleret en af maskinerne har jeg bare kørt den setup fil jeg lavede da jeg oprettede netværket. Alt fungere både fil og udskrift. Nu har jeg fået vista på den ene maskine og tænkte at jeg sikkert kunne køre sel samme setup fil for at opsætte netværket igen. Jeg har nu kørt filen uden problemer. Jeg har bare det problem at Vista maskinen sagtens kan se de andre og hente / sende filer til xp og de andre, men fra xp maskinen (bærbar) kan jeg ikke få hul igennem. Hverken fil eller print. Jeg har forsøgt at slå div. antivirus og firewall fra men uden held. Er der en der kender til dette problem?

På forhånd tak.

Allan Holm
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester