roaming profile - slettede filer vender tilbage
Hej,har et problem med enkelte bruger profiler. Sletter man en fil på fx skrivebordet, logger af og på igen så er filen tilbage. Så der er jo nok et problem med at få opdateret server kopi'en af profilen.
Nogen må have oplevet dette før og kender årsagen. Har ikke lige fundet de helt rigtig søgeord til google.
