Avatar billede dennislassen Praktikant
02. februar 2008 - 23:52

Problmer med Counter strike source og internet.

Undskyld hvis det er det forkerte forum jeg har fået puttet dette spørgsmål ind under, men jeg kunne ikke finde nogle steder det passede ind. Jeg har et problem med at logge ind på serverne i mit Counter strike source, jeg kan blive ved med at klikke på join game men der sker ikke noget, så nogen gange lokker den på efter man har prøvet mange gange. Hvis man så lukker spillet ned og steam køre i baggrunden kan jeg ikke gå på nettet, det er som om der sker noget med mit internet når jeg åbner steam. Jeg køre med windows vista professionel men havde også de samme problemer da jeg kørte med xp. jeg har åbnet op for spillet gennem windows firewall. jeg har også eksperimenteret med at åbne porte i min router, men det hjælper ikke, har snakket med mange men det lyder ikke rigtig som om der er andre jeg kender der har problemer med at logge på serverne inde i spillet.

håber i kan hjælpe MVH Dennis
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester