Avatar billede mhvidtsted Nybegynder
14. februar 2011 - 19:41 Der er 6 kommentarer

meget billig webshop

Min nuværende webdesigner er udrejst og har derfor brug for en meget billig hjemmeside, jeg kan få lagt online, altså en version 1.0 indtil videre.

Er der nogen af jer eksperter der kender til en eventuel skabelon webshop hvori jeg simpelt kun behøver at udskifte vare artikler som noget af det eneste.
Betalingsmulighederne er ligegyldig, hvis paypal fx er den eneste løsning er dette fint nok.


Pft.
Avatar billede MikeyCph Nybegynder
14. februar 2011 - 20:02 #1
Der er et hav af den slags. Bruger selv OSCommerce som virker rigtig godt. Der findes også en variant af OSCommerce der er tilpasset dansk fra starten af hvis du skal hurtigt igang (UniqueFree).
OSCommerce kører PHP skal du lige være opmærksom på. Hvis du foretrækker ASP så findes sådanne også men dem har jeg bare ikke nogen erfaring med.

http://www.openforum.dk/

http://www.uniquefree.dk/
Avatar billede Karsten Rasmussen Nybegynder
14. februar 2011 - 21:16 #2
Du kan også prøve denne fra Open solution. de har en der er gratis, og ganske fin til en mindre shop. og et glimrende forum.
Og der kan sikkert findes et dansk modul til den.

http://opensolution.org/quick.cart,en,,9.html
Avatar billede Karsten Rasmussen Nybegynder
14. februar 2011 - 21:17 #3
Avatar billede mikaelch Novice
18. februar 2011 - 00:44 #4
selv jeg kan instrallere dette her meget let , virker lige så let mindste som wordpress http://www.prestashop.com/demo/

kan du lave lidt mere unikt med men jeg synes lidt svære http://www.magentocommerce.com/
Avatar billede cnorup Nybegynder
25. februar 2011 - 11:31 #5
Hej mhvidtsted,

Hvis betalingsmulighederne er ligegyldige og paypal er fint, så vil jeg anbefale dig at se på nogle af de rigtig gode, nemme og billige internationale webshop-løsninger. Du kan se en god oversigt her: http://nounou.dk/bedste-hostede-systemer-til-e-handel-og-webshops/

De bedste hilsener,
Christian Norup
Avatar billede YngviK Nybegynder
09. marts 2011 - 15:14 #6
Jeg bruger selv magento til min webshop. Hvis du skal have en meget meget billig løsning, så gå ind på http://www.themeforest.com og find et magento template. Køb det (80 dollars) og gå så ind på www.vWorker.com, opret dig som Employer og opret en opgave om at opsætte en Magento shop.

Så vil en række udenlandske programmører (Indien, Kina, Pakistan, Bangladesh osv...) give dig en pris... Jeg estimerer måske 5-600$.... og så er du køreklar med en magento webshop !!!

Det vil tage ca. 1-2 måneder før du har det oppe at køre. Efter dette skal du så huske at installere nogle moduler, så det passer til din butik. For eksempel er det ikke standard at der i Magento er et momsmodul. Det skal du downloade på www.magentoconnect.com.

Jeg vil anbefale du får en ePay løsning til dine betalingskort og bruger http://www.powerhosting.dk som din host. De supporterer både magento (de ejer http://www.magentohotel.dk) og ePay. Dem bruger vi selv hos Safegear.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester