Avatar billede Axelie Nybegynder
03. oktober 2014 - 11:17 Der er 1 kommentar

Call of Duty NAT "stuck" på Strict?

Hej!

Jeg har haft Strict NAT type i call of duty i årevis, uden mulighed for at skifte det, siden jeg ingen router havde, men kun en Switch. Nu har jeg så været ude at købe en Linksys E1200 router, og lige meget hvordan jeg konfigurerer routeren er min NAT type stadig strict.

Har indstillet en masse ports som jeg har læst mig frem til jeg skal, osv.
Billede 1: http://i.imgur.com/qQoneGT.png
Billede 2: http://i.imgur.com/FDTMzDG.png

Har læst artikler og set videoer, og næsten alle af dem siger jeg skal tilføje en port inde i "network infrastructure". Network -> properties -> settings.

Når jeg så går ind på netværk -> højreklikker på min router -> egenskaber, så er der ingen "settings" knap, som vist i de videoer jeg har set?
Billede: http://i.imgur.com/WYodulm.png

Kan simpelthen ikke se hvordan jeg kan fixe det >_<
Avatar billede PrOz Nybegynder
03. oktober 2014 - 19:57 #1
Det gør min også, det er endnu ikke lykkes mig at finde grunden til dette.
Det startede ud som moderat, men blev senere strict, har snakket med flere  ang. problemet, men er endnu ikke lykkes at rette det.. Desværre går det ud over multi player delen, det gør du ikke kan joine hinanden og spille squad, det gjorde det for mig, men ved ikke om det er det samme til fælde med dig :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester