Henrik Zangenberg

E-Mail

henrik@zangenberg.biz

31 artikler på Computerworld

Henrik Zangenberg

1

Til kamp for gennemsigtighed: Når ny teknologi skaber både transparens og hidtil uset lukkethed

Klumme: Vi har som aldrig før adgang til informationer og data. Men transparensen omfatterikke al information, og begejstringen for transparens deles ikke af alle virksomheder.

2. maj 2015 kl. 10.00 | læs »
2

Optimer driften og bliv lige så lønsom som en p-vagt

Klumme De fleste CIO'er skal levere mere for de samme penge. De fremsynede klarer den udfordring ved at skære på basen. Læs her, hvor pengene er skjult.

2. marts 2015 kl. 11.04 | læs »
1

Sådan sikrer du dig en frugtbar outsourcing-aftale

Klumme: En outsourcing-aftale er altså ikke et ægteskab, men alligevel kan der ofte være grundlag for lidt par-terapi. Her får du mine råd til et fornuftigt forhold, der kan sikre et frugtbart parløb i mange år.

1. december 2014 kl. 09.00 | læs »

Spil - fremtiden er lys

Klumme: Spil er en opmuntring for hele it-branchen. I dag er der slet intet modsætningsforhold mellem at arbejde med it og være en farvestrålende og cool kriminel.

27. april 2009 kl. 10.00 | læs »

Jeg ved ikke, om den slags tanker er normale

Klumme: Jeg må finde en stor skovmandsøkse og plante den midt i skærm og tastatur. Eller køre skidtet over. Eller drukne det i badekarret. Det bras.

20. marts 2009 kl. 10.00 | læs »

Sådan saboterer du en workshop

Klumme: "Alle ideer er gode ideer" er naturligvis noget vås. Langt de fleste ideer er jo komplet tåbelige. Hvis alle folk kunne få fantastiske ideer, sad de jo nok ikke i deres håbløse job - vel?

20. februar 2009 kl. 10.00 | læs »

Gør dig selv til grin og få succes

Klumme: Har du selvsikkerhed nok til at kunne fortælle en historie om en situation, hvor du virkelig kvajede dig eller opførte dig fuldstændig tåbeligt?

23. januar 2009 kl. 10.00 | læs »

Zangenberg til moderskibet - hallo!

Klumme: Med cykelhjelmen på er jeg en rumturist. Og kan se, hvor sære jordboernes aviser er. Hvornår kommer læserne til at bestemme, hvad der skal stå.

21. november 2008 kl. 10.00 | læs »

Krisen er over os - brug flere penge på it

Klumme: Når der er krise, skal livremmen spændes ind. Der skæres i alle budgetter over en kam - også i it-budgetterne. Men det er dumt. Kloge virksomheder skruer it-budgetterne op på fuldt blus netop nu.

24. oktober 2008 kl. 10.00 | læs »

Zangenbergs Svarservice

Klumme: Du må lære aldrig at reagere instinktivt på direkte fornærmelser eller andre beskidte tricks, når du forhandler komplekse aftaler. Forhold dig analytisk til problemet. Vær smart ...

26. september 2008 kl. 10.00 | læs »