Kenneth Nygaard Knudsen

Freelance

E-Mail

kennethknudsen@gmail.com

Linkedin

Se Kenneth's LinkedIn profil

Freelance tech-journalist med rødder hos Computerworld, der strækker sig helt tilbage til PC World-dagene.

Jeg har samlet dusinvis af computere og tweaket samt benchmarket ydelsen i programmer og spil siden teenageårene.
349 artikler på Computerworld

Kenneth Nygaard Knudsen

6

Test af USB 3.1: Det kan du bruge den nye USB-standard til

USB 3.1-standarden er efterfølgeren til USB 3.0 og findes allerede i adskillige produkter fra de store computerproducenter. Vi har testet det lyseblå datastik, der i teorien kan nå dobbelt så høje hastigheder som 3.0-udgaven.

22. oktober 2015 kl. 16.08 | læs »
2

Test: Razer Leviathan vil indhylle dig i baspræget gaming-lyd

Vi har testet lydbjælken Razer Leviathan, der lokker med virtuel 5.1-surroundlyd til alt lige fra spillekonsoller til Bluetooth-enheder og pc'er. Prisen på knap 1.600 kr. er attraktiv, men vokser træerne ind i himlen? Få dommen her.

3. marts 2015 kl. 16.43 | læs »
5

Stortest: NAS-servere fra Synology, Qnap og Asustor

Glem cloud-tjenester som Dropbox, Netflix og Spotify et øjeblik. Med den rette NAS-server kan du opbygge din egen cloud og få adgang til den både i og uden for hjemmet - og dermed få fuld kontrol over dine data. Vi har undersøgt, hvad NAS-markedets luksusmodeller til privat brug og mindre virksomheder har at byde på. I denne test kigger vi nærmere på tre af dem.

20. februar 2015 kl. 16.07 | læs »

Download: Stærkt gratis partitionsværktøj

Windows' indbyggede partitionsværktøj går kun an til de mest basale opgaver. Så hvad gør du, hvis du skal organisere dine partitioner og eksempelvis vil ændre størrelsen på en eksisterende partition? Løsningen kan være det gratis MiniTool Partition Wizard Home Edition.

15. august 2012 kl. 09.03 | læs »

Få klassisk Facebook-profilvisning tilbage

Er du træt af Facebooks nye Timeline-udseende? Så se denne enkle, uofficielle løsning på, hvordan du får profilsiderne vist på klassisk vis igen.

14. august 2012 kl. 09.11 | læs »

Rens Outlook for bilag som sluger plads

Hvis du gemmer alle din mails, har du sandsynligvis en lind strøm af bilag, der optager unødig plads på din mailserver. Vi viser dig, hvordan du renser Outlook for pladskrævende bilag, så du får en smidigere mailklient.

10. august 2012 kl. 09.01 | læs »

Del 2: Sådan benchmark-tester du gratis din pc

Det er ikke forbeholdt entusiaster med svulstig hardware at måle ydelsen på deres computer. Du kan med fordel teste mindre kraftfulde maskiner - og eksempelvis se forbedringen, hvis du skifter harddisken. I denne anden og sidste del af vores lynguide viser vi dig vej til gratis benchmark-test af hukommelsen, harddisken og det samlede system.

9. august 2012 kl. 09.01 | læs »

Del 1: Sådan benchmark-tester du gratis din pc

Det er ikke forbeholdt entusiaster med svulstig hardware at måle ydelsen på deres computer. Man kan med fordel teste mindre maskiner - og eksempelvis se forbedringen, hvis harddisken udskiftes. I denne første del guider vi dig til benchmark-test af processor og grafikkort.

8. august 2012 kl. 09.01 | læs »

Download: Lækre Retina-wallpapers til din iPad 3

Ejer du Apples iPad 3, har du måske bemærket, at det er småt med wallpapers, der udnytter Retina-skærmens hæsblæsende opløsning på 2.048 x 1.536 pixel. Vi guider dig til en lækker samling baggrundsbilleder med ekstra høj opløsning.

7. august 2012 kl. 09.01 | læs »

Glem Windows 8-opgradering fra Vista eller XP

Vil du gerne opgradere til Windows 8, når Microsofts kommende styresystem er på gaden? Læs her, hvorfor Vista- og XP-brugere bør holde sig fra at opgradere.

6. august 2012 kl. 09.01 | læs »