Få klassisk Facebook-profilvisning tilbage

Er du træt af Facebooks nye Timeline-udseende? Så se denne enkle, uofficielle løsning på, hvordan du får profilsiderne vist på klassisk vis igen.

Få klassisk Facebook-profilvisning tilbage

Facebooks Timeline-udseende er både elsket og hadet, men som du måske har fundet af, findes der ikke nogen officiel måde at gå tilbage til det klassiske profildesign.

Hører du til sidstnævnte gruppe, og vil du alligevel gerne have det klassiske design tilbage, kan du med fordel hente browserudvidelsen Socialfixer.

Ved hjælp af denne gratis udvidelse kan du med et snuptag rulle Facebook-profilvisningen tilbage til dengang, det hele var lidt mere enkelt.

Browserudvidelsen fås til langt de fleste browsere. For at få udvidelsen skal du besøge den officielle webside (se linket herover) og klikke på ikonet, der matcher netop din browser.

Når udvidelsen er installeret, skal du logge ind på Facebook - og bemærk værktøjsikonet ved siden af dit brugernavn. Tryk på ikonet efterfulgt af et tryk på menupunktet 'Social Fixer Options'.

Når dialogvinduet for Social Fixer dukker op, skal du sørge for at indstillingen 'Popular' er valgt i den venstre kolonne. Fjern samtlige flueben i de øvrige indstillinger - og gentag denne fremgangsmåde for samtlige kategorier i den venstre kolonne.

Når du har gjort dette, skal du klikke på kolonnen, der hedder 'Timeline' og fjerne fluebenet i 'Show the Timeline Option panel in the upper left on Timeline pages' (se skærmbilledet i højre side). Afslut med at klikke på Save-knappen for at gemme ændringerne.

Log til sidst ud og ind af Facebook og bemærk ændringerne.

Vi skal tilføje, at ovennævnte løsning udelukkende ændrer den måde, du selv ser Facebook-profiler på. Det ændrer ikke på, hvordan din profil fremstår overfor andre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.